brate to i kako on mrda... oba kuka vestacka... postoji zivot i posle takmicenja... a njegov je sranje
To sto je on uradio u svetu bb-a,to ceo svet moze samo da sanja,a neki cak ni to..
Jednostavno bog mu dao sve sto mu je trebalo,od genetike pa na dalje,a on je to sve ispostovao i postao jebena istorija.
Jer i onaj tip sto trenira covece ne ljuti se,i nikad krocio u teretanu nije,zna ko je Roni Koleman.
E sad,kakav mu je zivot posle takmicenja tj sad,to je vec njegova stvar,po meni isplatilo se max,jer koliko god mu sad tesko bilo on je usao u istoriju uz pomoc sporta i nacina zivota koji voli i mogu skroz da ga razumem...
I koliko je bolja starost ljudi koji nisu takvi,nego jednostavno pratili zivot kao 90% populacije,radili neke obicne poslove,porodica,i sta ? Mislim i to je za postovanje,porodica je najveci uspeh za coveka sta god mi rekli,ali i Roni je ima.
Razlika je sto je njegova psiha mirna,uradio je nesto sto niko nikad nije,oborio rekorde,ostvario svoje snove,NARAVNO da tako nesto ne dolazi jeftino cak stavise...
A sta ostaje ovima,da zive laganu starost i da sanjaju i pitaju se "sta ako.." dok im bog ne kaze dosta ili sta ?
PS: Sorry za malo duzi post...