Nizozemski kontroverzni borac, napumpani Alistair Overeem je progovorio o steroidima, obrani naslova i Lesnaru...
Portal MMANews.com je porazgovarao sa trenutnim prvakom Strikeforce organizacije u teškoj kategoriji, nizozemskim K-1 i MMA borcem Alistairom Overeemom. Za nešto više od 10 dana Alistair će braniti titulu protiv američkog borca Bretta Rogersa.
Na vječno pitanje o steroidima Overeem odgovara da je ljudi uvijek špekuliraju, također je rekao kako će se testirati kao i svaki drugi borac za kojeg se smatra da uzima steroide. Kaže da mu nije problem dignuti koju kilu, nabiti masu, osjeća se odlično.
Overeem se također čudi tome koliko on podiže prašine u medijima i koliko protiv njega pričaju njegovi protivnici a i oni su isto takve građe kao i on, možda i veći.
- Brock Lesnar je veći nego ja, mogu me testirati na bilo što, uskoro ću iću u SAD i dokazati svima da su u krivu. Fedorov menadžer se ispričao zato jer me uvrijedio i rekao kako će se složiti s komisijom koja će me testirati i neće tražiti dodatne testove. – rekao je Overeem.
Izvor :
www.croring.com