Generale sve to na stranu sto kazes da stavimo ! Ali juce sam se bas razocarao u SRBIJU ! Gledajuci jucerasnju utakmicu primetio da nas zamenik selektora i igraci na klupi piju hrvatsku vodu JANA ! Da covek ne poveruje, malo mi imamo nasih voda pa mora Jana da se pije,slomljen nam je patiotizam skroz! otisli smo u K...c!
pa to je genrealno problem u nasem sportu a pogtovo fudabaludodje neki TATA i njeg visn MORAAAA da igra...tata to debelo plati i onda kada mali napuni 22ak godina ili kusru onda taj klub nadje nekog muljatora od mendazera i on tog "igraca" proda nekom vrhunskom kulubu za velike pare.i onda kada ovi sta su kupili jer kontaju..dolazi iz kluba gde se vezba i gde se igra fudbal a ne gde tata kupuje mesto pojma nemaju sta ce nego onda to dete mora da igra jer sta da rade kada su za njega vec dali pare jbg....i onda gledaju da ga negde zavare u inostranstvo pa neka se stranci jebu tamo sa njim...i tako u krug.....zalosno ali je tako....i zato mnogi od taletnata ciji ocevi nemaju para tavore po nekim beton ligama i nkada nece zaigrati jer se zna otvoreno tarfia u jednom od nasih vrhunskih klubva da je dete 20 000 eu + trskovi dostave +skolarina itd itd i i svaka godina provedena u klubu jos toliko duplo pa eto...igrajte se deco
Citat: IGOR MILANOVIC Septembar 08, 2010, 02:01:03 posle podneGenerale sve to na stranu sto kazes da stavimo ! Ali juce sam se bas razocarao u SRBIJU ! Gledajuci jucerasnju utakmicu primetio da nas zamenik selektora i igraci na klupi piju hrvatsku vodu JANA ! Da covek ne poveruje, malo mi imamo nasih voda pa mora Jana da se pije,slomljen nam je patiotizam skroz! otisli smo u K...c!To sto ti nazivas patriotizmom u ovom kontekstu se zove nacionalizam Glupo je raspravljati ti to drugacije vidis jer si mlad ,a mene i zovi ga kako hoces svi znaju na sta sam mislio! To se nikada nece desiti u Hrvatskoj jer su patrioje i vole svoju zemlju ! U Hrvatskoj ne mozes da kupis ni jedan nas poizvod jer ih i gotovo i da nema. A da ne pricam da to neko uradi javno od njihovih sportista ,pa javno bi ga se odrekli ! A mi smo takvi kavi samo,prodacemo dusu Djavaolu za proklete pare!
Citat: pirat Septembar 08, 2010, 05:27:27 posle podneCitat: IGOR MILANOVIC Septembar 08, 2010, 02:01:03 posle podneGenerale sve to na stranu sto kazes da stavimo ! Ali juce sam se bas razocarao u SRBIJU ! Gledajuci jucerasnju utakmicu primetio da nas zamenik selektora i igraci na klupi piju hrvatsku vodu JANA ! Da covek ne poveruje, malo mi imamo nasih voda pa mora Jana da se pije,slomljen nam je patiotizam skroz! otisli smo u K...c!To sto ti nazivas patriotizmom u ovom kontekstu se zove nacionalizam Glupo je raspravljati ti to drugacije vidis jer si mlad ,a mene i zovi ga kako hoces svi znaju na sta sam mislio! To se nikada nece desiti u Hrvatskoj jer su patrioje i vole svoju zemlju ! U Hrvatskoj ne mozes da kupis ni jedan nas poizvod jer ih i gotovo i da nema. A da ne pricam da to neko uradi javno od njihovih sportista ,pa javno bi ga se odrekli ! A mi smo takvi kavi samo,prodacemo dusu Djavaolu za proklete pare! Za ovo si u pravu...