dobio sam danas anavar od tigerblood-a..zute tabletice..10mg..100kom..
Anavar si uzeo jer je "najbezbjedniji" ili sta? Mozda da si malo procitao ponesto o materiji pa da vidis da stvari bas ne idu tako, i da ispijanje tabletica bilo koje boje i nije nesto pametno.
sutra mi stize winstrol isto..ali neki drugi..ne znam sad tacno koji..
Kada kupujes robu nebi lose bilo da znas sta uzimas. Sad ces winnie da uparis sa anavarom odjednom ili ces jedan da iskoristis da se "napucas" a drugi "da te izreze do koske"!?
Sta god hoces, opet pravis glupost iz neznjanja i needukovanosti.
do sada sam koristio SB-ov,5mg..ali verujem da je fake..ili to ili sam ja imun :S
Ne znam kako stoje stavri sa fejkovajem bilo cega, ali iz ovoga sto pises prije ce biti da solo orali nijesu ispunili tvoja ocekivanja pa mora da su "fake"... prije ce biti da nijesu transformisali kako se mnogi od vas solo oralnih usera nada... ne sumnjam da ce i ovaj anavar da bude fake i sta vec progutas... posto sigurno neces nista pametno napraviti.
e sad..ono sto mene interesuje..dobio sam instrukcije da anavar pijem:
5 dana po 3kom
5 dana po 4kom
5 dana po 5kom
5 dana po 4kom
5 dana po 3kom
medjutim..po netu sam citao da on treba samo 2kom dnevno..i to posle obroka..
"Piramide" sa hemijom su se radile prije 30-40 godina, u zadnjih nekoliko decenija se stvari ne rade tako. 2 anavara su super za neku body fitnesicu od 48kg.
nemoj da mi spamujete na temi
Vazi necemo. A ti ostali prestanite da trazite savjete kako da odradite solo oralne cikluse za budale.
Pozdrav i tema ide pod LOCK.