pa niko ti ne moze napisati IDEALAN JELOVNIKpostoje shcheme kojih se trebas drzatidakle...tema 1.2.3 trubnsjaci za leto su tu tacno objsnjva kako rotacije treba da se koncipiraju...zatim imascettonic dijetu isto je sve objsanjeno kako stvari funkcinisu itd itd itdznaci..ovo sto si napisao nije lose ali nije ni dobro tj to nije ta dijeta..na tebi je da sebi napravis jelovnik p sistemu rotacija npr..100-200-0-100-150-75-50pa onda to uglavis
Kako se radi LOW-CARB
ja isto trazio, nema nigde tema low carb... dobro bi dosli neki detalji.
vidovita zorka na ovaj nacin ne moze da ti odgovri..
Citat: dex April 19, 2010, 10:50:25 pre podneja isto trazio, nema nigde tema low carb... dobro bi dosli neki detalji.pa zar ne rekosomo jbt.??ajdkoji detalji te tacno zanimaju?da ti kazem koliko B treba da unosis a da neznam ni jedan jedini podatak o tebi??ili ner azumem u cemu je povde poetajel toliko tesko procitati nesto??znaci...LOW CARB DIJETA...3 danda si na 0% UH i cetvrti dan punisto koliko ti treba u toku dana B i sa koliko ces puniti cak ni vidovita zorka na ovaj nacin ne moze da ti odgovri..
decki,izvinjavam se na upadu,ali,moze li mi netko reci kakvo je to faširano meso,mislim,od koje zivotinje,i da li je bogato ista sa proteinima,u koju kategoriju uopste spada.hvala
Pedja pa ja mislim da je ok za svakoga da kada ima dan punjenja sa UH da je 3g UH po kg sasvim ok, a proteini 2.5 do 3g po kg, pa se kasnije sve lako moze korigirati.?
Pa znam da ne moze biti isto, ali sam mislio reci da bi svakome ko radi low carb dijetu neka osnova bila 3g UH po kg na danu punjenja, a proteini 2-2.5g po kg, pa se shodno rezultatima kasnije jos korigira unos UH i proteina.Ali mozda grijesim.
Pedja, a u onoj temi 1,2,3 trbusnjaci za ljeto su tu, gdje si za svaki dan napisao koliko se tocno treba unositi proteina i UH tokom dana su isto samo smjernice ili je ono bas pravilo za svakoga?