Jedem sledece namirnice:
UH: Ovsene, krompir i ponekad pasulj a bonzitu samo posle treninga onim danima kad se klopa 50UH posle vezbanja
Vlakna: svo moguce povrce, sveze ili bareno
Proteini: tuna, oslic, skusa, pastrmka, pilece i curece belo, ponekad junetina, sirevi sa sto manje masti, belanca, kiselo mleko i jogurt
Uz sve ovo povremeno suvopeceni indijski orah ili badem.
Stavljam malo mleka u nes kafu ili espreso ali kafe ni ne pijem svaki dan.
Pijem limunadu bez secera, caj bez secera i cedevitu light.
Uzimam omega 3.
Izbacila sam voce.
Mislim da sam nabrojala sve sto unosim u sebe
---
Ponedeljkom, utorkom i sredom za dorucak jedem po 3-4 belanca i sir ili jogurt.
Uzina i rucak neko meso, riba i povrce (napravim rucak pa podelim na 2 dela)
Posle posla idem na trening (osim utorkom, tad preskacem UH posto ne treniram) i onda dok se spremam za tusiranje pojedem bonzitu.
Uvece opet neko meso ili tunjevina + sir, povrce itd.
---
Od cetvrtka do nedelje jedem ovsene za dorucak, 3 velike kasike + cimet (zbog ukusa) + 200ml jogurta
Za uzine, ruckove i vecere krompir + proteine samo sto cetvrtkom i petkom vise proteina a manje krompira a vikendom obrnuto i ponekad ubacim npr pola kriske hleba.
---
Trening:
- 15 minuta bajs ili orbi
- 5 minuta vezbe za zagrevanje
- 45 - 50 minuta rad u teretani
- 15 minuta bajs, orbi ili traka
- 5 minuta istezanje
U teretani odradim po jednu vezbu za grudi, ledja, biceps, triceps i ramena, sve po 3 serije, zavisno od vezbe 12 - 15 ponavljanja sa kratkim pauzama izmedju.
Posle radim par vezbi za noge i guzu: cucanj, cucanj na spravi, iskorak, ekstenzija, leg curl onda one hip abductore (ne svaki trening) i na kraju za listove podizanje na prste. Sve po 3 serije 12-15 ponavljanja.
Poslednje radim trbusnjake i uvek ih menjam posto znam milion varijanti.
Hvala na dobrodoslici