mortar je u pravu
to kako je vezan molekul matne kisline sa molekul monohidrata ti ostaje samo da nagadjas-veruj mi
a to dali te je radio ili nije,jbg..ti kazes da jeste a ja znam npr da sam ga ja probao u xxxx dozama i da je bio vise nego smesan i to ne od te firme koje si naveo vec od jednge druge,veoma renomirane,i ne samo ja vec mnogi momic koji su probali da ga uzimaju solo
ali dobro,nije ni bitno apsolutno to vec ako nekoga radi onda je to-to.
tebe radi i kazes da ima reuzlatate i nema razloga onda da menjas.drugi treba da rpobaju i da vide.
ja sam samo hteo da pojasnim da ti i takvi creatini veoma tesko mogu da bilo sta rade samostalno osim monohodrata koji je vec odavno dokazan i beta alanina
kada se na ova dva doda jos 2 ili 3 vrste creatina onda se prica produbljuje U MNGOGOME id obija se idealna kombinacija creatniskih matrica.
i sada je jos jedna stva bitna
od cratina 90% populacije ocukuje MASU a 10% snagu.
ti si rekao da te je "uradio",mada nisi objasnio sta bi to u praksi trebalo da znaci,a o povecanju snage moze biti govora
samo opet naglasvam,nije mi jasno da bilo ko ocekuje da nakon npr 2 ili 3 godine vezbanja i pravline suplemtacije itd itd i i sto je najbitnije NATURAL STATUSA ockeuje povecanje na bcnhu npr od 10 kg od cratins ee ili cretain malata ili bilo kojeg vrste creatina..
meni to nije jasno da covek u opste to ocekuje a kamoli da kaze da je to uradio
evo..mojke je uzimao cratin pre 10 godina i tek sada mu proradio
nema potrebe za pun jenjem sa Ba i uzimaj ga u dane treninga