alo..alo..alo..generale
Jel ovo slobodan forum na kome ljudi mogu da razmenjuju iskustva ili je forum nekoga ko se lozi na vojsku i komandovanje, pa ako nije po njegovom onda ospi paljbu.
Ako je ovo drugo samo napisi (ali molim te malo pismenije i mojne tako teatralno)
1. Nisam rekao da je Atkinsova dijeta dobra
2. Moja krvna slika posle ta 4 meseca je skolski primer kako treba da bude
3. Nisam rekao u periodima od 30-40 dana nego JEDNOM KAMPANJSKI 15-30 dana, naravno ne za bodybilding vec za topljenje masti
4. za tvoju informaciju procitao sam NUTRITION odeljak vise puta PAZLJIVO, sto se ne moze reci za tebe kad je moj post u pitanju
5. za ono direktore si u pravu tako da imam pametnija posla nego da se raspravljam po net-u (a i objasnjava 20 kg viska)
Za sve ostalo forum je ODLICAN, steta sto ce ovo biti moj poslednji post.
Pozdrav
....iskreno...veoma mi je drago sto je ovo tvoj zadnji post....
zao mi je samo sto nisi ostao malo duze....sigurno bih mnogo naucio..
ja ti ni jedniom nisam dao obajsnjenje zasto to ne valja..nego drugi momci..
tako da...alo..alo..alo.....sretan put...hvala sto si navratio...
i kao sto jednom rekoh..necu dozviliti LUPANJE BUDALSTINA NA FORUMU.
iznosenje misljenja naravno da apogtovo ako su potkrepljena sa licnim iskustimva..
ali stvaljanje zakljucaka pre decu.tipa...jedi samo meso i imati ces krvu sliku kao ja....zjb masjtore..
i na kraju da ti ja nesto akzem..mozda sada imas dobru krvnu sliku,ali to je zbog toga sto si pre toga imao katastrofalnu..
probaj sada da drzis tu dijetu pa ces vidretui sta ce da ti se dogidi.
ovde ovaj momak kojemu si dao savet nije debela svinja pa da mora da skida 20-30 kg sa katastrofalno losom krvnom slikom..
momak hoce da skine par kg a ti ovamo luparadas budalstine.
mislim da ti je sada jasnije....djole