Citat: sleepy April 09, 2010, 08:31:30 pre podnepa jeidno sto njemu nema osobe koja mu moze da izvuce kimuru/amerikanu..i sto jeste explozivan i jak...right, osim svih boraca kojima je graplign/bjj/sambo osnova, ali nema veze, kada sam video mec protiv Sappa nisam verovao da ga je tako lako dobio, on moze da iznenadi i jedan njegov udarac obara svakog tako da Silvia moze da zavrsi kao Filipovic protiv Randelman-a.
pa jeidno sto njemu nema osobe koja mu moze da izvuce kimuru/amerikanu..i sto jeste explozivan i jak...
stvarno prave paradu od ufc-a svako danas moze da se bije tamo
celnici ufc-a , ja razumem da je ovo sa pudzinom dobar marketinski potez ali sam kvalitet boraca i borbi je sve gori i gori...
Citat: PEJABG April 10, 2010, 02:16:46 pre podnecelnici ufc-a , ja razumem da je ovo sa pudzinom dobar marketinski potez ali sam kvalitet boraca i borbi je sve gori i gori...Jbg ,njima je najbitniji novac,a najmanje im je bitno sta mislili ti ili ja!Dok god zaradjuju novac dovodice pudzija,ili nekog drugog borca koji privlaci marketing i dize gledanost!