Pudzianowski: Tim Sylvia je mekušac, a ja volim udarati takve
Najjači čovjek na svijetu, kako ga ljudi vole nazivati jer se okitio naslovom istoimenog natjecanja, Mariusz Pudzianowski, poprilično se uživio u svoju novu ulogu MMA borca. U posljednjem je intervjuu za Lowkick propisno izvrijeđao bivšeg UFC prvaka Tima Sylviju s kojim bi ubrzo trebao ukrstiti rukavice.
"Vrijeme Tima Sylvije je prošlo, a on samo razmišlja to tome kako će nakon borbe pokupiti novac. Ja ću ga srušiti na parter i počet ću isporučivati svoje bombe. On će vrlo brzo izgubiti svaku volju da se ustane. Kada smo se na press konferenciji rukovali, shvatio sam protiv kakvog mekušca se borim. On ima tako mekano tijelo, a ja volim udarati takve velike i mekane ljude. Moram se paziti početka borbe, no vjerujem u svoju veliku pobjedu", izjavio je Pudzianowski.
"Za dvije godine hoću Fjodora"
"Sviđa mi se ideja da sam svoju karijeru u SAD-u započeo sa Timom. On je ozbiljan protivnik, a ja sam se pripremio kako bih svima dokazao da sam ozbiljan MMA borac. Za dvije godine bih se volio boriti sa Fjodorom. Da se danas borimo, iščupao bi mi glavu, no za dvije godine bi mogla biti druga priča. Zanimljivo bi bilo vidjeti kako bi bukmejkeri gledali na tu borbu", zaključuje golemi borac.
M.P.
www.profightstore.com