Mislim da se nevredi raspravljati i ulaziti u diskusije sa glupim ljudima ili prosto receno(neobrazovanim,nemaju adekvatno znanje za njihove teoreme )
prosto resite to fizickim putem hahha
Ovako je tekla prica JA sa jedne strane i osoba B koju cemo nazvati DEBIL sa drug strane
Informacije o debilu su inace sledece:ceo dan je za kompjuterom,ne izlazi iz sobe,igra igrice na pc bukvalno non stop(nemam nista protiv video igrica ali brate
) pravi se veoma pametan a glup je kao Ku..C,nema veze sa bodybuildingom upoznat je sa tim sportom kao ja sa proizvodnjom nuklearnog reaktora,o ishrani i suplementima ne zna nista,ne moze da podigne ni 40 kila 5 puta ali moze da izgradi misice brze od mene,i to prirodnim putem kaze bez suplemenata i otrova !!! haha nikad nije usao u teretanu jaooo koji retard hahah......znaci to je opis od osobe B to jest Debila sa kojim sam usao u raspravu..
DEBIL: ta hemija je otrov unistava covekove organe ako nisi znao to je naucno okazano
JA: a ko je to naucno dokazao ajde molimte objasni mi ili mi pokazi dokaz!
DEBIL: nemam trenutno kod sebe dokaz ali mogu da ga nadjem nisam sad pri kompjuteru jbg
JA: dobro znaci svi a govorim o milionima korisinka whey proteina se ustvari truju sto ga uzimaju po tebi
DEBIL: uptavo tako to je otrov to je vestacko djubre
JA; jel a kako ces da izgradis misice ajde objsani mi
DEBIL;prirodnim pute,
JA; A ok ali koji ti je izvor proeina
DEBIL; meni netrebaju proteini
JA; molim wtf!!!!
DEBIL; netreba mi to djubre sto ti uzimas
JA; Jel ti znas sta govoris covece
?
DEBIL; ajde molimte upucen sam vise od tebe u ovo
JA;kako si upucen kada nizlzis iz sobe ceo dan
( na ovo je vec bio popizdeo kad sam mu rekao da neizlazi iz sobe ceo dan to je bila uvreda)
DEBIL; ne znam sta ti to znaci da neizlazim iz sobe
JA: nije ni bitno,kako neshvatas da se misic nemoze graditi bez proteina jel ti znas sta je protein uopste jebote!!!!
DEBIL: upoznat sam sa tim rekao sam ti i kazem ti da mi to netreba
JA; poceo sam da se smejem
DEBIL; Misic je najbolje izgraditi prirodinim putem on se gradi tako sto se unosi velika kolicina hrane
JA; palacinke pice i to jel tako
DEBILl nebitno sta sve je to u stomaku isto.....
JA; e tu je jos nesto srao pola sata vise me i mrzi da pricam i nesecam se pojediinosti otrpilke ne mogu da zaboravim ovu pricu pa se secam ovog prvog dela jasno kako je isao... posle nase rasprave zakljucio sam da je lik debilcuga retardirana znaci imbecil koji nemam komentara znaciiiii
zavrsilo se na tome da sam morao da ga oteram u tri p m itd.... bilo je tu jos lepih reci koje sam morao da upotrebim
ne znam ljudi znaci od sad se neobazirem na nista nek pricaju sta hoce glupi ljudi mene to neinteresuje vise si ni ne mesam ni neulazim u diskusije i rasprave itd......Zadnje sto sam cuo od jednog lika je da je sojin protein mnogo bolji od wheya dajte bre jel treba covek da poludi zasto se neobrazuju bar malo pa onda da seru.....nego ovako na prazno