Samo da razjasnim, bio sam veci skeptik negoli vecina. Nit zelim da reklamiram proizvod, nit sebe. Samo zelim da pokazem nekim ljudima (ne takmicarima i ljudima sa desetogodisnjim stazom) da sa nekom minimalnom podlogom mozes da imas extra rezultate za 90 dana. Za one koji su gledali sedeci jedan trening i izveli zakljucke ne zelim da komentarisem. Uostalom ne zelim da pokrecem raspravu. Ko zeli pomoc oko downloada ili oko bilo cega drugog nek mi napise PM.
A ko ti moze tvrditi da je lik sa ovog klipa na utubu http://www.youtube.com/watch?v=RZciY7ymPmU dosao do ove forme sa ovim p90x nacinom treninga?
Postoji full prica u vezi tog momka. Decko je pratio program skroz, a najvise ishranu. Postoje 2 knjige uz program- Fitness guide i Nutrition guide. Nije ovo neka zajebancija da udje neko ko teg nije video u zivotu ili ne zna sta je kardio. Postoji u fit test koji je pozeljno da prodjes pre nego sto pocnes program. Skini samo plyometrcs i pokusaj da ga odradis do kraja i videces o cemu pricam.
Probao davno davno ima 3 godine sigurno ...
2 bucice i vratilo mogu da zamene teretanu ? ... pa ovi u teretani sto rade mrtvo cucanj bench pregibe potiske su budale ? mislim jesu ako mogu isti rezultat da postignu sa 2 bucice i sipkom za zgibove ....
naravno da ne mogu
ako neko bas ne moze u teretanu ovoj e ok program ali nije ni priblizno dobro kao normalna trening ...
Ako neko ima mogucnost za teretanu i radi ovo samo da ne bi iso u teretanu i ocekuje iste rezultate ja se izvinjavam al taj je mega glup
Ne verujem da si pokusao. Ne bi ovako pricao 100%, tako da nemam komentar. Program je baziran na misicnoj komfuziji (konstantno uvodjenje novih poteza kako bi misici uvek bili zbunjeni i terani da budi jaci i jaci kako bi "preziveli" sledecu situaciju).
Ako si veci atleta od profesionalnog kosarkasa
http://www.youtube.com/watch?v=YVIb_BccUqQ onda si prevaziso P90X. Ako ne, ne zelim dalju raspravu. Nek te pozovu na Foxu da radis review.
Program nije zamena za teretanu, niti alternativa. Ali ima svoje mesto, i treba ceniti to - nije shit kao vecina "do it at home" programa.
Opet izvodi zakljucke neko ko nije pokusao. To je kao kad bi dosao neko iz africkog plemena i pricao adminima ovog foruma o mikrotraumi misica