Denver strasno ne volim, narocito zbog nacina igre, Billups, Carmelo i J.R. strasno mnogo sutiraju i njima od suta i zavisi izhod meca, a tako se u PO ne igra. Za SA se apsolutno slazem sa wldnbg, njihovo je proslo, glavne igrace polako stizu i godine, ceste su i povrede itd... Navijam za Portland i mislim da mogu otici daleko i da imaju sanse ako budu igrali protiv Dalasa, narocito sto imaju Camby-ja, koji je mozda jedan od najboljih defanzivnih centara u zadnjih nekoliko godina. Ipak, mislim da ovde LAL ide u Finale!
A ovaj Istok opet pokazuje da kaksa za Zapadom. Cavsi igraju strasno i glavni su favoriti, posebno ako budu centri u stroju. Atlanta je odlicna i jedina od ozbiljnijih timova u NBA podseca na neki neamericki stil igre, imaju ujednacenu petorku, sa J. Johnsonom, a na klupi Crawforda, koji ce verovatno biti najbolji sesti igrac.
Boston - daleeeeko od igara sa kojima je uzeo titulu, iako je velikom broju ljudi drag, a mislim da je glavni razlog za to nestanak Garneta, znaci covek igra mnooogo ispod svog renomea, verovatno su to godine, ali daleko je to od onoga sto je nekad bilo. Orlando ima kompaktnu ekipu i sigurno nemaju razloga da se ne nadaju uspehu iz prosle godine, jos imaju Cartera kao vrhunskog sutera...
P.S. Osmoplasirani timovi Konferencija :
San Antonio : 44-29 (Zapad)
Toronto : 36-37 (Istok)