Da bre pricam o tom smradu sto se kurci medju malom djecom (u evropi) umjesto da dodje medju mudonje da vidimo ko je ko. Nije toliko protiv Bodiroge, Srbin sam i obozavam nase sportiste. Vise je protiv ljudi koji omalovazavaju nba kosarku, kao neki jedan na jedan ulicni basket ili sta'l vec. Dodji ovde ako je lakse nego u EU. Dodji ovde kao Divac, Pedja, Drazen, Novicki i pokazi ko si i sta si. To su legende pored kojih Bodiroga moze samo da zacrveni. To je garantujem tiha cinjenica koju oni medjusobno ne pominju. Lako je medju slabijima. I ja sam glavni medju bilo kojim 15-godisnjacima u svemu. Isto kao da Vidic igra fudbal u americi, haha iiiiidi bre. Kao "nije mu se islo iz evrope" ovo ono. Hahahah dodji bre picko pokazi se kao Danilovic par godina i idi nazad. Igras taj sport od malih nogu, zivis za kosarku i da ne zaigras s naj boljima? Bodiroga je prpa i tacka
"Divac is one of six players in NBA history to record 13,000 points, 9,000 rebounds, 3,000 assists and 1,500 blocked shots, along with Kareem Abdul-Jabbar, Tim Duncan, Shaquille O'Neal, Kevin Garnett and Hakeem Olajuwon."
U drustvu tih imena. Koji Bodiroga? Hahaha
@wldnbg
O cemu ti pricas brateeeeee....pa jedno je biti pomocnik a drugo je biti sef. Uticale su tu stvari sem Filove promocije, u pravu si. Nije samo on zasluzan za tadasnji uspeh. Sve je to meni bilo normalno, dok on nije dosao u lejkerse i to isto ponovio. Identicna situacija potpuno. Bas kao murinjo. Ajde jednom da se kazaljke poklope i budes na pravom mestu u pravo vrijeme. Ali dva put. Ne razumijete vi sa ljudskog aspekta koji psiholog, motivator, poznavaoc ljudskog bica mora da budes da bi drzao jednu bogatu tridesetogodisnju budalu (Rodmana) pod kontrolom van terena, da bi na terenu bio spreman. To vi ne razumijete gledajuci stvari tako povrsinski. Da kontrolises jedno bogato razigrano deriste (Kobeta,Dzordana) koji zna da je trenutno naj bolji igrac i samim tim ima vise uticaja na okolinu od tebe. Mnogima od nas je ponekad tesko kontrolisati sebea kamol bogatog, naj profesionalca u svom sportu. To su strahovite stvari, kad razmislis. E zato je Fil daleko iznad svih ostalih trenera i naj manje je odgovoran za uspeh bulsa/lejkersa kolko i kobe/dzordan. Ako ne i vise.
Poredim dzordana i dzjemsa brojkama. ne kazem da dzordan nije elegantniji. kazem da dzejms ima bolje brojke. ako ti to nije jasno, shvatices za 10 godina kad se povuce. sve moguce "youngest player ever...." rekorde u nba je oborio dzordan a posle njega kobe. a sad dzejms obara kobijeve. pa sam skontaj kako ce to sve da bude na kraju.
1.dzejms
2.dzordan
3.kobi
A ti gore sto smatras '04 detroit 'prosjecnom' ekipom. haha brate ne moj se tako prosipas ako ne znas. ben wallace tada top5 centar. rip hamilton top3 suter. billups top3 plejmejker. rasheed wallace top5 krilo. koji prosjek bre?