Ja sam uspeo da pronadjem caniphedrin, prica se po forumima da je super (jeste da je za pse, ali
pravi ga farmaceutska kompanija sa reputacijom) pa cu da ga probam u narednih par dana.
Inace, vezano za kick, itd... zvuci cudno, pre nekih 9-10 meseci sam uzeo dve table arsan-a, cisto kada zatrebaju,
tabla izgleda ok, rok trajanja ok, tablete izgledaju ok, znaci 100% siguran sam da ili nisu fake ili ako jesu,
zaista ne moze da se primeti. Krenuo sam pre nedelju dana sa uzimanjem, ali ne reagujem, nista kick, nista snaga,
samo neki cudan neprijatan osecaj (inace, kada sam ranije uzimao efedring, reagovao sam jako dobro, sa 12.5mg po uzimanju ili
bas bas retko rasporedim 50mg dnevno u 3 uzimanja, naravno sa kofeinom + kardiopirin i zurka, pucam od izdrzljivosti...).
Sve mi ovo bude cudno, znam da ga nisam uzimao jako dugo, pa se setim da imam manje od pola table starog Arsana od pre, pa bar
godinu - dve, probam njega, radi kao blesav, znaci dobar kick, mnogo snage, ne osecam da radim kardio, trening da nepricam...
Drugim recima, ili ima arsan-a koji je fake i to vrhunski fake, ili fabrika ima ocajnu kontrolu kvaliteta, ili ja imam psiholoski problem
sa efedrinom novije proizvodnje
.