E ljudi shalim se to sam iskopao da vas malo potpalim, inace ako je neko citao tu prijavu, video bi da traze 200$, lollol i satana mora od necega da zivi. Inace sam procitao veci deo tog sajta od satanista i nisam nasao nista posebno, nikakva skrnavljenja grobova, klanje koza, kidnapovanja devica, samoubistva idt. Tako da sam se razocarao.
Ali verujte mi ima nekih gluposti u crtacima koje jednostavno deca ne mogu da primete, kada sam ponovo gledao Dragon Ball pre 2 god, tada sam imao 17. naisao sam neke politicke teme koje nisu za decu.
Primer: Ulong, ona svinja koja moze da se pretvara ali na samo 5min, za to vreme kao svi ga se boje a posle 5 min on pobegne i sakrije se, on nosi uniformu Severne Koreje, dalje nindza Murasaki, igra prljavo i kada zeli da se prerusi u koru drveta, okrece pogresnu stranu tog zaklona i ono sa druge strane americka zastava i naisao sam na jos neke slicne detalje.
Ja sam sa 15 citao JTHM-a, i dalje ponekad gledam krvave anime-e i igram krvave igrice od 4 osnovne, ali ne vidim zasto bi neko stavlja bilo kakvu takvu poruku u crtace za decu.