@X3MGja koliko sam obavesten u USA ti imas organsku i neorgansku hranu kao ponudu i prodaju, tacno se u supermarketima stavljaju tiketi organic fooda (to moze neko da potvrdi ko zivi u USA) ... svakako da je organska skuplja i to dosta , e sad ne znam tacno sta GMF sertifikati znace i ko ih izdaje i koja je tu politika i verodostojnost istih , to ce nam valjda Pedjos pojasniti pogotovo tu vezu sa suplementima i mene licno to zanima . Inace imam neki utisak da ovaj cikica sto prica na HRT i nije bas sasvim u pravu , hrane na planetarnom nivou da ima dovoljno ne bi bilo tolko gladnih ljudi u svetu , dnevno u svetu od gladi umre 25 000 ljudi (podaci iz 2009 te) sto je vrlo nezgodna cifra ... Gledao sam emisiju slicnu na tu temu , gde je tematika nesto kao "borba protiv genetski modifikovane hrane", , psenice, kukuruza itd koji daju vishe prinosa sta vec ... pa dobro ok ali ta hrana moze da spase i prehrani mnogo gladnih ljudi na svetu , njima je svejedno daj im i travu oni ce da pasu samo da prezive ... svakako da je organska hrana zdravija od g.m.h. ali jbg kad vec ne postoji ta svest da neko tamo u Africi nije jeo ni pio nista nedeljama onda sto da ne , to moze biti izlaz ...