pa zato sto ON ZNA kako ne razumes jbg....to sto pise je kurac...
OPA BATKICEEEEEEEEAMINO FUEL-TWINLAB..to ti je POLU STEROID tj na bazi steroida.......radi znaci tako da samo pijes,treniras i da vidis kako ce da te iscrta..
Desavanje u Backoj P-kupac pita strucnjaka sta je dobro za misicnu masu-strucnjak-koliko para imas?-kupac-paaa 1000 din-strucnjak-onda amino kiseline od 700 din ,ili creatin sumeci.-kupac-ali zar kreatin nije celijski volumizator,te se od njega celija hidrira vodom itd,to sve ovo sam procitao kod pedje na forumu-strucnjak-ma sta pedja q..c zna o kreatinu.kreatina ima u mesu sto znaci da je kreatin za masu
pa jel moguce to, sto ti pises ovde da se prica u palanci, pa i ja zivim u malom mestu, ali takve gluposti nisam jos cuo.. strasno....
Sta??? zar taj tip jos postoji i radi tamo...
Da,da.. i vracene su... I pozdravi tog lika, svaka mu cast kad se toliko dugo drzi...
Citat: GORAN_ILIC Februar 09, 2011, 11:49:19 pre podneDa,da.. i vracene su... I pozdravi tog lika, svaka mu cast kad se toliko dugo drzi...jbg..mozda bi trebalo da promenim taktiku pa da i ja pricam tim majstorima pricu o shotgunu kao svemogucem preparatu i tajni koja je dugo cuvana u ukrajini mada je kandaska frima i o tome da ga ja pijem zadnjih 7 godina i da sam zboig toga takav mada shot postoji jeddva i 3 hahahha