Pa taj se dobro zeznuo sto je otvorio radnju, svi ovde znamo u BP ko je Pedja i kod koga cemo da kupujemo!
nije stvar da se otvori jos 5 radnji
nego je stvar u edukaciji
zalosno je to da ti neko kaze da ima creatin koji duva samo gurdi i ruke i skida stomak i slicne stvari
svako ima pravo da radi i da zivi i da posuje najblje kako zna i ume
samo je problem se nositi sa neznanjem kojeg ovde ima u najvecoj meri...e to je problem
meni ce trebati dani i sati sada kada budem dostupan svima 24 h da lomim jezik ispravljajuci krive drine...
jer ja nisam covek koji ce reci..uzmi cratin od 850 din jer je on bas za tebe a proceitni da ti vise nemas od 850 din
radije cu ti objasniti neke stvari kako funkcionise sta u ovom sportu pa na tebi je da i dalje odlucis jl ces taj od 850 ili neki od 1250
ONO STA JE BITNO DA JE MENI ZARADA ISTA I NA ONOM OD 850 i NA ONOM OD 1250 ali necu da mi se ti vratis nakon 30 dana i azes ovo me nije radilo
znaci ne prodajem nesto iz razloga sto mi je na tome VECA ZARADA jer ono sto imam u radnji su vodeci svetski breodvi i manje vise je zarada ista na slicnim prepartima itd itd itd itd
znci nije stvar u tome vec da se vratis nakon odrejdenog vremena i kazes..svaka cast kao i sto su svi oni koji su prethodnih godina trazili pomoc od mene i dobili je i vise su nego zdvoljni.. a radio sam i sa lekarima,zubarima,frizerima,policjom,rukometisma,fudbaerima.zenama,devojkama itd itd itd itd itd
ali dobro....
IDEMO DALJE..
DANAS SE NA RADNJU STAVLJA PORTAL SA NEKIM NEOBICNIM STVARIMA PA AKO SI IZ BP proseci se do samog centra t do safarikove 86,preko puta autobusne tj kod skretenja u pinkijevu ulicu i ona nova zgrada na samom uglu pa ces videti samo kako izlgeda PORTAL RADNJE a o unutransjosti is vemu ostalom sta spream ce se debelooo cuti...hehhehe