garantujem kada bi se malo dalo na reklamu,da bi tribine bile pune!!!
opet ko sam ja,nikada se nisam takmicio ali sam skoro 9 godina u ovome i znam kako razmisljaju klinci u teretanama,pa kada bi se izlepio grad sa slikama bildera,pa jos za DZ ulaz uuuffff,dosli bi 100%,malo radio to je barem jeftino 5 puta po 20sek na dan,uzmes jedan mesec oko 2 ipo glave kosta,a rade kompezacije;)
jebe.. li ga...............opet sta ja znam
U svakom gradu, pa evo i u ovom mom malom gradicu, ima klinaca kako kazes koji treniraju.. Ima i starijih i ozbiljnijih vezbaca.. Kazes da treba da se izlepe reklame po gradu.. Evo ja sam zalepio u teretani, i jos na nekim mestima.. I znas koliko je interesovanje.. 0%
Svi treniraju.. Svako voli da izgleda super.. Ali znas koliko nekog zabole da ide da gleda tamo neke takmicare.. Jer naposletku i nikada nisu culi za njih..
Nemoj da me shvatis pogresno Pedjo.. Ali u mojoj teretani gde imam oko 100 clanova, ranije niko nije cuo za tebe, za Maraka Dimitrijevica, za Saleta Stankovica.. Igora Milanovica su videli jedino u izdanju Ami G show-a.
Sve dok ja nisam otvorio teretanu i poceo da edukujem ljude i da im pustam slike i video klipove sa takmicenja..
Mozda od svih su samo 3-4 znali ko su ti ljudi, jer ih donekle interesuje BB.
Jednom recju bez uvrede.. Nikog ne zanima ovaj sport, sto se takmicarskog dela tice.. 99% klinci kako kazes treniraju samo da bi bili veliki na bazenu i tu se prica zavrsava..