radeci kratko i u krim policiji ( narkotici )zanimljivo mi je bilo pozicioniranje u hierarhiji u kojoj stari ovisnici imaju najveci autoritet kojim ne sebicno upucuju one bez iskustva o "malim tajnama velikih majstora"...vidim li ja slicnost medju nekim od Vas ? Radi li se tu o napadu na neciji budzet ( rucak ) kada se neko isprovocira i naprasno zatvori diskusiju? Koliko je potrebno doza, boca, ampula, korisnika da bi se solidno egzistiralo? Dali su najblizi ( djeca, familija..) potencijalno trziste na koje se treba prosiriti? Sta kaze ZKP o svemu tome?
"Kengur" jel onaj ko ima proliv prava adresa za pomoc o stabilnom probavnom traktu ?
mislim sta reci..
ti poredis lek koji se proizvodi za lecenje i drogu koja se proizvodi za pribavljanje materijalne koristi i koja u sebi sadrzi supstance koje te teraju da uzimas i vise i vise i vise dok ne crknes
kad bilder misli da je zavistan od aas,to je problem u glavi i psihijatar resi stvar,
aas , kao lek nemaju tedenciju da te teraju da uzimas jos, samo skapiras neke stvari i super.dok kod droge mozes da skapiras sta hoces moras da uzimas brdo lekova , tretmana da bi se skinuo sa toga
o stetnosti necu da pricam ima jedan film koji dokazuje da se steoridi nalaze posle 100-og mesta po stetnosti a sta je sa onih prvih 100 a koristi 99% populacije.jbg to nije vazno jer i ti svako jutro palis cigaru i pijes kafu, popijes neki bensedin jer te nervira sef na poslu..ali to je opravdano ,jer to ti uzimas
ili holesterol tihi ubica, sta ces da radis ici u svaku pekaru, sendvicarnicu, fast food masineriju da im pricas kako je to stetno i da po zkp je to ubistvo u pokusaju..
a koja je zavera sto se tice aas, jacati galeniku ili neku grcku ili kinesku kompaniju.
druga stvar se ne slazes sa necim nemoj da pricas sa time, ako si dosao na bb forum da bi naisao na nekog dilera
wow.. pogresio si, jer sve sto danas vole mladi ima po apotekama
a inace mnogi od nas su kontrasi iako nemaju nista od toga, pa cisto ce da se nadmecu u zamaranju vijuga kada je ova tema u pitanju ::
srdacan pozdrav