Iskreno,ne volim ni ja ove liste,jer u njima ljudi favorizuju neke anonimuse,a i vecim delom se to radi zbog reklame
Krenimo redom
Brock Lesnar - MMA record 5-1 i koliko je imao puta borbi za pojas? E ovakav borac je reklamiran mnogo jer je uopshte pojava i nishta vishe. Nezasluzeno prvo mesto. Nadam se da ce ga Cail Velasquez odvaliti od zivota u UFC 121.
Alistair Overeem- pa ono dechko je trenutno u usponu,pocheo je lepo sa MMA karijerom u odnosu na onda kad je bio nazovimo to "pero kategorija"
Top 5 Sigurno
Fedor - chovek sa jednim izgubljenim mechem,a u PRIDE i posle njega,davao je odlichne borbe,nego ljudi njega su pocheli da podcenjuju jer Dana White ne moze da se dogovori sa njim,zato mu kao pada RANK. I drago mi je shto nije u UFC-u
Shane Carwin - isto pobedjivao anonimuse,pa je dogurao tu gde jeste,nem pojma,fascinirao je ljude nokautom i mozda zasluzuje mesto tu gde trenutno jeste
Junior Dos Santos - sigurno top 5 sa onim shto je pokazao,bila bi shteta da je nize
Big Nog - ne bih komentarisao,previshe je rankovan
Antonio Silva -
xD
Fabricio Werdum - Isto su ga podigli malo zbog wina nad Fedorom...
Josh Barnett - trebao bi biti dosta rankova nize
Mir - ni on nije sjajan vishe kao shto je bio,pocheli su i njega da razvlache po ringu
Aleks Emelianenko - Brate on je isto prepucanu poziciju dobio na toj "RANK" listi.... Gde se on trenutno bori,u nekoj nazovimo to BETON organizaciji,nezasluzena pozicija....
Cheick Kongo - ok
Gonzaga - isto kao i Kongo
Bobby Lashley - wtf ? xD
Brett Rogers - Nishta nije pokazao,ako gledamo kao i za Mirka shto ljudi ovde porede,izgubio 2 borbe za redom,ne bi trebao biti uopshte na listi...
Ben Rothwell - ovaj isto ne bi trebao biti na listi,po mom lichnom mishljenju zbog one borbe shto je odustao u Sidneju protiv Mirka,pa je upao Perosh.... Overrated !
Roy Nelson - ok
Andrei Arlovski- napravice preokret na listi u skorije vreme
Heath Herring - nishta posebno
Stefan Struve -
Tim Sylvia - "I'll bet you in first round,im gonna KO u,im comming for you" Previshe pricha,a samo se bruka,isto moje mishljenje ne bi trebao da je na listi
Mirko Cro Cop - Trebao bi biti sigurno vishe rankovan,ako dobije borbu sa Gonzagom ili Nog,objasnice svima kako se to radi pod stare dane shto bi se reklo... Ako odluchi da se bori,buduci UFC heavyweight prvak
Mark my words !
Pat Barry - bice odlichan borac,naravno kad se oporavi
Kimbo Slice - djenem djenem :/
Malo sam prokomentarisao,sve ovo je bilo moje LICHNO mishljene,neko moze da prihvati,a neko ne.. Sto ce naravno i biti... Uglavnom ove liste su glupost teshka....