Sto se mene tice to je fenomenalna opcija treninga, bitno je samo informisati se oko tehnika, metoda, i uopste svega vezano za treniranje.
Vec godinama sam isla recimo neredovno u teretane i slicno, i teretana je naravno super ali licno ne mogu se najbolje organizovati oko termina i svega u cemu me ogranicavaju licne obaveze a i sama teretana.
Ja aktivno radim vec godinu dana vise nego efikasno sa svojim tegovima, ukupno imam nesto vise od 30kg i sa tim se moze odraditi sve sto je potrebno za odlican trening, a da ne pricam kako sama kod kuce izvlacim maksimume koje u teretani nikada nisam (ali to je opet do mene i moje percepcije nekih stvari).
Istina, znanje mi je mnoogo vece nego prije i to mnogo olaksava sve.
Jedini problem kod mene je kardio trening, e to jedino mogu u teretani da se inspirativno angazujem oko toga..ali eto uglavnom se natjeram ujutro da odradim taj dio na stacionarnom biciklu.
Znaci, uzmi te bucice (ja sam u ovoj godini, eto ako te zanima finansijska strana, ustedila dakle oko 700 maraka, odnosno 350 evra- iako mi to nije bio primarni motiv) i tezine, ja imam i pilates loptu pa mi ona mijenja klupu u nekim momentima
, i sipku (ali improvizovanu, meni je odlicna), vratilo, i dodatne neke spravice.
Rezultati su fenomenalni. Znaci uhvati se interneta i toga i nema zime
. Eto, rekoh samo da te malo inspirisem.
Pozdrav