Novembar 15, 2024, 04:51:42 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Mozda glupa dilema, ali je ipak tu ;D  (Pročitano 5817 puta)

Van mreže petradel

• Lepotica
  • Član
Mozda glupa dilema, ali je ipak tu ;D
« poslato: Mart 21, 2010, 02:53:35 posle podne »
Ako moze mala pomoc posto imam jednu dilemu  ;D...
Mozda je cak i tema glupa ali razmisljam o tome da kupim neke dve bucice, od po 15ak kg (za pocetak). To mi novcano izadje ko 2 meseca u teretani. Nemam problem sa vezbanjem kod kuce ili manjak motivacije, ali para za teretanu trenutno nemam ali za ovo bih nekako i izdvojila. Imam razne neke programe po kojima, sa bucicama, moze kvalitetno da se odradi celo telo, pa me sad zanima vase misljenje o toj ideji...Da mi eventualno predocite mozda neki propust u toj mojoj "bajnoj" ideji  ;D Naravno, posle bih kupovala dodatne kg. Imam uslova za dobar kardio tako da... Sta vi mislite?  ::)   

Van mreže tunas

• Lightweight Member
  • You can talk the talk but can you walk the walk?!
Odg: Mozda glupa dilema, ali je ipak tu ;D
« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2010, 03:32:56 posle podne »
ako vec drugacije ne mozes...
obavezno kupi bucice na koje mozes dodavati i oduzimati tezine, posto s jednom te istom tezinom nece dugo valjati.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #2 poslato: Mart 21, 2010, 05:00:31 posle podne »
kao sto tunas rece
ako nema drugog nacina onda je naravno to bolje nego nista
i da pobratis paznju kao sto tunas rece na bucie na kojima mozes tezinu regulistati

Van mreže petradel

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #3 poslato: Mart 22, 2010, 12:01:44 pre podne »
ma, naravno, takve bucice i nameravam da uzmem. jer, sa jedne strane ne mogu da ocekujem da cu sve mis. posebno mis. ruku moci da odradim sa 10 ili 15 kg. a opet, posto ne spadam u grupu zena koje se "boje tegova" ;D, isto tako ocekujem da bih te kilaze ubrzo prevazisla...u svakom slucaju, moracu negde da odredim RM.
hvala, momci! :D

Van mreže aleksandar84

• Middleweight Member
« Odgovor #4 poslato: Mart 22, 2010, 12:40:44 posle podne »
ma, naravno, takve bucice i nameravam da uzmem. jer, sa jedne strane ne mogu da ocekujem da cu sve mis. posebno mis. ruku moci da odradim sa 10 ili 15 kg. a opet, posto ne spadam u grupu zena koje se "boje tegova" ;D, isto tako ocekujem da bih te kilaze ubrzo prevazisla...u svakom slucaju, moracu negde da odredim RM.
hvala, momci! :D

bravo za to sto ne spadas u grupu zena koje se boje tegova, al' imam jedno pitanje ;D

da li si ikad podigla i "radila", sa bucicom od 15 KG, recimo biceps?

u svakom slucaju, ako brzo prevazidjes bucicu od 15 KG, javi se ovde i pohvali se :)

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
« Odgovor #5 poslato: Mart 22, 2010, 01:12:16 posle podne »
biceps 15kg ??? ??? :o :o :o pa to je too much ja to nemrem..a treniram treću godinu sad..
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže petradel

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #6 poslato: Mart 23, 2010, 09:48:21 pre podne »
hahahaha  :D  ljudi, bas sam se slatko nasmejala! ;D
naravno da nisam, ali mi je lakse da kupim teg od 10-15 kg i da skidam i stavljam tezinu koja mi odgovara i kad mi odgovara nego da kupim previse male pa posle da jurim i dokupljujem ponovo.ovako bih bila mirna bar za izveno vreme.  ipak cu ja raditi celo telo sa tim tegovima. ali cu isto tako odrediti RM pa mozda i promenim misljenje  8)  sem toga, kilaza nije poenta price, nego sama ideja o vezbanju sa bucicama kod kuce. :)

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #7 poslato: Mart 23, 2010, 11:46:31 pre podne »
hahahaha  :D  ljudi, bas sam se slatko nasmejala! ;D
naravno da nisam, ali mi je lakse da kupim teg od 10-15 kg i da skidam i stavljam tezinu koja mi odgovara i kad mi odgovara nego da kupim previse male pa posle da jurim i dokupljujem ponovo.ovako bih bila mirna bar za izveno vreme.  ipak cu ja raditi celo telo sa tim tegovima. ali cu isto tako odrediti RM pa mozda i promenim misljenje  8)  sem toga, kilaza nije poenta price, nego sama ideja o vezbanju sa bucicama kod kuce. :)
Ma super ti je to ak se mene pita..ja sam u početku kad sam krenula radila samo doma i to sa bocama raznim i treninge sa vlastitom težinom i fino sam se znojila i imala rezultate..ja stalno mjenjam i dan danas radim jedan trening da povećavam težine,pa idući da smanjujem pa onda sa manjim pa sa većim i tako..to mi je najzanimljivije i efektno.A za tebe sad  mislim da je ta opcija da kupiš za kući utege koji se mogu regulirati odlična.Kao što su ti i rekli stručnjaci već par postova unatrag..

Van mreže Boa

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #8 poslato: Mart 23, 2010, 11:34:58 posle podne »
Sto se mene tice to je fenomenalna opcija treninga, bitno je samo informisati se oko tehnika, metoda, i uopste svega vezano za treniranje.
Vec godinama sam isla recimo neredovno u teretane i slicno, i teretana je naravno super ali licno ne mogu se najbolje organizovati oko termina i svega u cemu me ogranicavaju licne obaveze a i sama teretana.
Ja aktivno radim vec godinu dana vise nego efikasno sa svojim tegovima, ukupno imam nesto vise od 30kg i sa tim se moze odraditi sve sto je potrebno za odlican trening, a da ne pricam kako sama kod kuce izvlacim maksimume koje u teretani nikada nisam (ali to je opet do mene i moje percepcije nekih stvari).
Istina, znanje mi je mnoogo vece nego prije i to mnogo olaksava sve.
Jedini problem kod mene je kardio trening, e to jedino mogu u teretani da se inspirativno angazujem oko toga..ali eto uglavnom se natjeram ujutro da odradim taj dio na stacionarnom biciklu.
Znaci, uzmi te bucice (ja sam u ovoj godini, eto ako te zanima finansijska strana, ustedila dakle oko 700 maraka, odnosno 350 evra- iako mi to nije bio primarni motiv) i tezine, ja imam i pilates loptu pa mi ona mijenja klupu u nekim momentima :), i sipku (ali improvizovanu, meni je odlicna), vratilo, i dodatne neke spravice.
Rezultati su fenomenalni. Znaci uhvati se interneta i toga i nema zime :). Eto, rekoh samo da te malo inspirisem.
Pozdrav

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #9 poslato: Mart 24, 2010, 06:37:09 pre podne »
Citat
Znaci uhvati se interneta i toga i nema zime

zaboravila si
i Pedje  ;D ;D ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #10 poslato: Mart 24, 2010, 08:15:08 pre podne »
Citat
Znaci uhvati se interneta i toga i nema zime

zaboravila si
i Pedje  ;D ;D ;D
aaaaaaaaa kralj si,pa zar ti nije dovoljno da te ja volim  >:( >:(  :P :P :-* :-*

Van mreže petradel

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #11 poslato: Mart 24, 2010, 01:37:13 posle podne »
Eeee, drugari, evo me!  :)
Bas mi je drago da su se javile devojke koje su imale vec takvo iskustvo, vezbanja u kucnim uslovima ;D   Iskreno da vam kazem, ohrabrile ste me!
@ Boa- hvala na inspiraciji, vredela je!  ;)  Imam ja kod kuce sve te zezancije (steper, bucice, tegice za noge, sipku, loptu, trake itd.), a plus mi je i staza za trcanje i sprave na otvorenom blizu tako da ... ;D    Treniram dugo, od svega po malo, kako mi kad dodje. Eto, sad mi je doslo da malo dizem "tegice"  8) 
Vidimo se za koji mesec, da sharujemo slike i menjamo dijetu  ;)

Van mreže Boa

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #12 poslato: Mart 24, 2010, 07:23:26 posle podne »
Ej Pedja haha pa naravno, mene sto se tice ti jesi Internet -(fitness) bb svijeta, nisam te zaboravila dakle.. :)

Srecno Petradel, uzivaj u tome sto radis, a naravno usput po forumu svrljaj sto vise mozes, motivirajuce je i iscrpno nema sta, a onda i dalje.. a sta god dodje kao dilema samo se bachi ovdje, ima nas kao sto vidis :)
Pozdrav

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #13 poslato: Mart 24, 2010, 08:01:21 posle podne »
Citat
mene sto se tice ti jesi Internet

:P :P :P :-* :-* :-*

Van mreže Mia