Noge zasluzuju uvijek samo svoj trening... To je fakticki pola tijela, plus sigurno si svjestan da ces mnogo vise energije potrositi radeci noge nego recimo grudi... znaci noge u svom danu pod obavezno!
Licno sam iskusio najveci dobitak na misicnoj masi i kilazi dok sam trenirao svaku misicnu partiju na zasebnom treningu i vjerujem da je to najbolji nacin da se svakom dijelu tijela posveti maksimalna paznja, a samim tim sto ces slijedecih 5-6 dana "odmarati" datu misicnu partiju doprinijeti ce da se potpuno oporavi, u ostalom velika vecina vjezbaca tako radi...
Misici ruku dobijaju intezivnu stimulaciju u bilo kom treningu za torzo, isto tako ramena su jako pogodjena kada se rade recimo grudi, samim tim u ta tri dana u kojim odradis citavo tijelo ti u stvari jednom direktno vjezbas datu partiju, a jos barem jednom indirektno...
Bajicu prvog dana vjezbas direktno triceps, slijedeceg dana ga pogadjas jako sa potiscima za grudi, a onda treceg dana sa potiscima za ramena...
Tesko da ces tako uspijeti da nesto izgradis...
U podforumu clanci postoji text koji sam priredio nedavno Trainer of Champions gdje ces naci dobru rutinu za svoj trening...
Pozdrav