Samo da vec neko postavio i ovu temu...
Ja mislim da vicina clanova ovog foruma kao ja ne bavi se bobdibildingom na pofi nivo. Pa zato mozda jer ili nemaju vremena, ili zbog kesha...recimo, ja ne bi dostupio sebi tako skupe proizvode kao npr. LAB. Sup. Ch...dobro, to je drugi stvar ako bi imao...
I kad neko kupi kreatin od BIOTecha, pa mu dobro radi, kako sam vec napisao i mom drugaru, zasto odmah svi kazu da je smece...
I zastava je smece, ali i ja vozim zastavu jer nemam para za bolji..ide dobro, i lako se nadje delove kad pokvari
u stvari sad sam uzeo tribulus od dymatiza..svaki dan uzimam 3 kapsule, malo sam povecao dozu. Pa sam kupio od sciteca, na koji pise 90 posto saponin content, i kupio sam od biotecha...pa cu napisati kako su ove stvari radili.
Uzeo sam od sciteca attack, jer sa srebrno karticom kosta 2,5hiljade, mondogo jeftinije nego xpand...dobro..da bi imao kesha...ali ja mislim, vecina ljudi ovde su koristili ili universal ili scitec, dok nisu bili u prodaji proizvode od dymatiza i sl...
da, mozda steti, mozda je smece nekim firmama kreatin, i steti organizam..a sat je onda sa steroidima...mnogi su vec uvde nisu naturali, pa ja mislim da a.s. vise stetu organizam, nego bilo kakvo smece od natural stvari...
Ja sam hteo samo da kazem...da ako od @losije@ firme neki su uzeli suplemente, pa su dobile dobre rezultate, onima jesu oni bolji, a za one koje imaju para....to je druga prica...evo ako vec boris havli do boga za labradu i kaze da je za njega najbolji tribulus od biotecha....
Ja sam uzeo sve od sciteca, jer na to imam srebrne cene, i ovako su me dostupne i izolati i gaineri, i tribulus, i njihov kreatin. Pa sad cu da vidim u stc=vari kako ce raditi @naj@ stvari od malo loshe firme...