meni obicno prebacuju "napumpanost misica", mislim, ides u teretanu i samo pumpas misice ... koj moj se razumeju oni ....
imam druga koji mi je uvek sr*o zasto idem u teretanu, koj ce mi to, aje sto nikada nisam izgledao dobro i pre GYM-a, nego sad izgledam jos gore, te mu fali na meni ovo, te ono ...
a u stvari nadrkan je jer izgleda kao isprdak i mrzi ga da pokrene dupe, da svoj zivot malo vise organizuje i da se disciplinuje po pitanju ishrane ... svi bi hteli da leze, dzonjaju i nerade nista i da im se misici lepe sami od sebe i da imaju "zmijsko telo"... a plus uz to ti jos nabijaju neke komplekse za koje nema opravdanja, vec tako pravdaju sebe i krivo im je sto ne mogu da se promene , nego su lenstine, pa se ti posle tih komentara osecas jos gore i mislis se sve da batalis .... mislis koj ce ti sve to ... a u stvari on pokusava da te odje*e od BB-a jer je on sam nesposoban za tako nesto pa mu krivo kad vidi tebe ...
mislim, budi svoj, pici svoje , a ostali neka seru koliko hoce ... svi ti seru jer te mrze zato sto si bolji od njih
sto bi reko jedan moj ortak "nije laako bilder biti"
... u svakom pogledu, em trebas da imas volje da secas zelezo svaki dan, em treba da slusas iskompleksirane i nesposobne sabane koji su sami nesposobni pa jos hoce to i na tebe da prenesu ...