Novembar 24, 2024, 01:19:13 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: PRIJEMNI OMG  (Pročitano 23203 puta)

Van mreže Sale

• Član
  • *
Re: PRIJEMNI OMG
« Odgovor #60 poslato: Jun 23, 2006, 10:02:18 posle podne »
Evo ja da nesto kazem .Bio sam na ekonomiji ,sa druge godine sam se prebacio na taj megatrend.Da je laksi mega laksi je nema dileme .Da li sam naucio nesto sad kao 4 god jesam ,da li bi naucio nesto na ekonomiji verovatno isto toliko .Cim bi prosao ispit odmah bi mi sve isparilo.Shvatio sam da sam ucio samo da prodjem dalje jer kad zavrsim sa knjigom nikad nisam uzimao dodatnu literaturu sto po meni znaci da te tad to i ne zanima nego sticajem okolnosti to studiras ,uveren sam da je tako sa 80% ljudi.Uostalom kako mozes da znas da nesto volis ako to nisi probao tu je problem sto tek kad vidis neuspeh razmislis sta bi ustvari hteo.Znaci ako ti sam sebe zelis da unapredis znanjem moci ces to da uradis veoma dobro i na privatnom ,na drzavnom mozda jos bolje ali sta ako udaris u zid i naidjes pre svega na velike nepravde koje na privatnim su svedene na najmanju mogucu meru.
Uostalom nisu svi dovoljno jak karakter (ili nadareni kao bivsi kolega koji sprema ispite za sedam dana cudo da ubrzano ne studira)ali ako vec upisujes drzavni i ako se desi ono sto se desi vecini nemoj da odugovlacis i obnavljas godine vec se odmah prebacuj ,ako ne na privatni onda na naki drugi fax i nikako nemoj pare da budu prioritetne pri odluci ili cekanju i po cenu da se zaduzis .
Najgore sto mozes da uradis jeste da provedes nekoliko nezadovoljnih godina na nekom faxu i da cekas da ga napustis posle recimo tri godine koje su otisle u nepovrat.
Eh da je meni sve ovo tada rekao.Zanimljivo da vecina ljudi nikad pre odluke sta da upise ni ne ode na taj fax a kamoli da ode na neko predavanje.
Sto se tice diplome MTD uglavnom nije podredjena u odnosu na ekonomsku uostalom sa mojim prosekom na ekonomiji od 6,8 (po statistici prosek je 7 uz 6,5 godina studiranja) ne bi sigurno nasao posao preko konkursa ,uostalom i mnogo bolji studenti tesko nalaze posao kod nas bez preporuke.
Pozz

Van mreže t1000

• Heavyweight Member
  • Srdjan Dmitrovic - licni trener
« Odgovor #61 poslato: Jun 24, 2006, 12:20:29 pre podne »
Ja vec dve godine studiram pranje casa u sanku i brzinsko nosenje gajbi do magacina. :D
Ljudi,sta vam je?Danas se najvise ceni fizicki rad,kakvi papiri,diplome...Joooooooj! :twisted: Tito je umro,Sloba je umro...Mora da se radi! :roll:
"Šampioni su oni koji ustanu svaki put kada su bačeni na pod."

Van mreže accountkiller99

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #62 poslato: Jun 24, 2006, 12:23:25 pre podne »
Pa moralo je da se radi i kad su bili zivi. :D Sad bas nesto i ne mora. :D

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #63 poslato: Jun 24, 2006, 06:29:19 pre podne »
Citat: t1000
Ja vec dve godine studiram pranje casa u sanku i brzinsko nosenje gajbi do magacina. :D
Ljudi,sta vam je?Danas se najvise ceni fizicki rad,kakvi papiri,diplome...Joooooooj! :twisted: Tito je umro,Sloba je umro...Mora da se radi! :roll:

A gde studiras taj poso ako nije tajna?

Van mreže dulse

• Lepotica
« Odgovor #64 poslato: Jun 24, 2006, 07:38:50 pre podne »
Citat: munja877
@h2so4

pa mogao si da upises odmah DIREKTORSKI fakultet.....

@lara...
a koji to fax ima slican prijemni sa ekonomijom

ja bih prvo malo srpski prelistala..  nemoj da se ljutis buduci akademski gradjaninu
Vrnula se, ah avaj ne bas zdrava

Van mreže dulse

• Lepotica
« Odgovor #65 poslato: Jun 24, 2006, 07:39:58 pre podne »
Citat: H2SO4
alo drugari, nema problema samo vi uchite, a ja cu vas sve zaposlit ako postanem neki direktor. sad ne mozete rec da nemate vezu. evo reseno je sve, samo se malo strpite dok zavrsim ovo.

za mene rezervisi nesto tipa zamenik direktora ili sl.. nekako mi takve funkcije leze

Van mreže t1000

• Heavyweight Member
  • Srdjan Dmitrovic - licni trener
« Odgovor #66 poslato: Jun 24, 2006, 08:32:36 pre podne »
Citat: bajic_z

A gde studiras taj poso ako nije tajna?

Na nekim od splavova savskog keja...
Ja sam sa 16.5 godina poceo da radim na tom mestu i evo,posle 3 godine jos uvek ne odustajem od tog posla...MOZDA ZBOG PLATE??? 8)
Who knows...?
"Šampioni su oni koji ustanu svaki put kada su bačeni na pod."

laracroft

• Gost
« Odgovor #67 poslato: Jun 24, 2006, 08:36:06 pre podne »
munjo sta si polagao matematiku i?

Van mreže munja877

• Middleweight Member
« Odgovor #68 poslato: Jun 24, 2006, 08:37:06 pre podne »
Citat: dulse
@h2so4

@lara...

ja bih prvo malo srpski prelistala..  nemoj da se ljutis buduci akademski gradjaninu

zasto

"slican sa ekonomijom"=>  slican sa prijemnim ispitom ekonomskog fakulteta

:roll:

Van mreže munja877

• Middleweight Member
« Odgovor #69 poslato: Jun 24, 2006, 08:38:51 pre podne »
ne !!!!

poslovnu ekonomiju - izborni predmet   1,2 god.ekonom.
+
geografija   2 god. gimn.
sociologija  4god.gimn.
istorija       4god.gimn

Van mreže dulse

• Lepotica
« Odgovor #70 poslato: Jun 24, 2006, 10:05:46 pre podne »
@h2so4

@lara...

zasto

"slican sa ekonomijom"=>  slican sa prijemnim ispitom ekonomskog fakulteta

:roll:

tesko se tu instrumental uklapa munjo

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #71 poslato: Jun 24, 2006, 10:19:33 pre podne »
alo drugari, nema problema samo vi uchite, a ja cu vas sve zaposlit ako postanem neki direktor. sad ne mozete rec da nemate vezu. evo reseno je sve, samo se malo strpite dok zavrsim ovo.

za mene rezervisi nesto tipa zamenik direktora ili sl.. nekako mi takve funkcije leze

zamjenica wc chistachice? moze to? znaci trebas se samo malo dokazat i odma ces da napredujes,obecavam ti. razmisli pa javi ...
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže dulse

• Lepotica
« Odgovor #72 poslato: Jun 24, 2006, 01:46:13 posle podne »

zamjenica wc chistachice? moze to? znaci trebas se samo malo dokazat i odma ces da napredujes,obecavam ti. razmisli pa javi ...

i neiscrpni humor ima negde granice ocigledno :roll:

Van mreže weasel

• Middleweight Member
  • o_O
« Odgovor #73 poslato: Jun 24, 2006, 02:48:46 posle podne »

Pa to samo kod nas i tita moze da automehanicar ima vecu platu od doktora nauka ;)
For me , life is continously being hungry.

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #74 poslato: Jun 24, 2006, 07:49:26 posle podne »
sve po zasluzi...
a da se ja pitam pojedinim profesorima bih skratio i ono malo plate
matere mi matere,
kupicu ti dimije