dulse ja smao kazem da mi je super ali sam przoivela jedan tezak drzavni fax i znam razliku,ja milsim da nigde nije lako ali ne trpim ni da seru kad jos nisu ni upisali nista.
drugo i privatnih imas ko govana,pa ne bi ni moji dozvolili da idem na fax koji nista ne valja,nema dozvolu kao m,nogi neki no name.
samo milsim da nije ni resenje da 24casa dnevno samo ucis i ne vidis nista okolo.opet kazem bila sam na obe strane,znam kako je ziveti u domu,kad si iz drugog grada,a znam i da jemnogo njih blam da priznaju da im je teski,ili ne ide ili da su pali ispit.
sto se finansija tice ako nisi na budzetu,knjige tj.kopije isto nisu bas jeftine,nekad moras i original plus skolarina.
na megatr.ako imas prosek od 9.5pa navise ne placas skolarinu,a za brucose prvih 10na listi ne placa skolarinu .
e sad na mom smeru prosle godine su samo moje 3drugarice to ostvarile.ove godine jos ja i neki decko.
tako da po molbama za stipendiju se vidi da nije ni prineti to sto se prica da se olako dobijaju 10ke jer na mom smeru nas ima 300po godini.samo 3je steklo visok prosek,a 2godina je puno teza pa ne znam .
munjo:kada se prijavljujes onda polazes za svaki slucaj na 2faxa ako negde ne upadnes da odes na drugi.
pa ako ne upadnes bices u samof.