Novembar 24, 2024, 11:25:18 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: PRIJEMNI OMG  (Pročitano 23197 puta)

Van mreže munja877

• Middleweight Member
PRIJEMNI OMG
« poslato: Jun 22, 2006, 03:14:40 posle podne »
30.6.2006 u hali beogradskog sajma  od 9 do 11:30
prijemni ispit za ekonomski fakultet....

joj 8O

ja ovih dana bas ucim.....imali jos neko da polaze....(za bilo koji fax)?"""" :?:

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
Re: PRIJEMNI OMG
« Odgovor #1 poslato: Jun 22, 2006, 03:35:44 posle podne »
Nemoj na ekonomiju ako Boga znas,upisi neki privatni i postedi sebe muka
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže munja877

• Middleweight Member
« Odgovor #2 poslato: Jun 22, 2006, 03:41:12 posle podne »
ma  jok......

koji privatni ?????????? MEGAtrend hahahahha

laracroft

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Jun 22, 2006, 03:55:25 posle podne »
ja sam na megatrendu a dosla sam sa medicine posle 3godine smaranja i oholog ponasanja profesora za iste pare....

inace i ja sam tako bila nnadobudna i shvatis na kraju placas isto a ovi te maltretiraju

inace svi moji drguovi i drugarice a mnogo ih je bilo na ekonomiji su odustali i presli ovde,neki su im se ispiti priznali.

bolje sto pre da zavrsis fax nego da zarad neke drzavne diplome studiras 6godina

a bas cu da te vidim kad na 1godini das matematiku i posle racunovodstvo dal ces pricati tako

na kom god da si faxu sam odlucujes koliko ces znanja poneti,licno milsim da drzavni suvise smaraju sa istorijatom a nista konkretno ne radis ,ovde je sve up to date,paralelno vec radim jer se ovde forsira uz ekonomsko znanje i obavezni engleski francuski plus sektor sa 3jezikom sve 4godine

a da,pa ajd dodji kod cuvenog oskara kovaca koji je na ekonomiji predavao pa polozi ekonomiju regiona ili diplomatiju i komparativne politicke sisteme kod prvulovica,mikro i makro ekonomiju kod gnjatovic,pogledaj im biografije pa pricaj onda

evo sad tebi jedno hahahhaa

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #4 poslato: Jun 22, 2006, 04:23:05 posle podne »
pored ovoliko privatnih faxova neko da ide na drzavni?? pa ljudi chemu taj mazohizam?
kontam ako je neko dobar djak i moze da uchi pa ajde. al ovi ostali mi nisu jasni, bespotrebno igranje sa zdravljem.
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže munja877

• Middleweight Member
« Odgovor #5 poslato: Jun 22, 2006, 04:33:33 posle podne »
hvala na savetima

ja nemam para da dajem 4 god po 1000 i vise eur.

Van mreže weasel

• Middleweight Member
  • o_O
« Odgovor #6 poslato: Jun 22, 2006, 05:45:11 posle podne »
Ja isto ekonomiju upisujem
bio ceo dan na pripremama
ali kazu ove godine ce oboriti sve rekorde kolko se prijavljuju ljudi tako da neverujem da cu upati na budzet
ako ne upadnem uopste
Ma da upadnem na samofinansirajuce i dovoljno
For me , life is continously being hungry.

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #7 poslato: Jun 22, 2006, 06:29:47 posle podne »
Samofinansiranje ne ekonomiji je 800-900 eura godisnje,na privatnom 1000,ne bi za 100-200eura dozvolio iskompleksiranim kretenima da se lece na ispitima.Stoka :evil:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Markoni

« Odgovor #8 poslato: Jun 22, 2006, 06:43:55 posle podne »
Citat: sasacg
Samofinansiranje ne ekonomiji je 800-900 eura godisnje,na privatnom 1000,ne bi za 100-200eura dozvolio iskompleksiranim kretenima da se lece na ispitima.Stoka :evil:

i ja da sada upisujem bez razmisljanja bi upisao privatni , posto kod mene na pravima moji drugovi koji nisu mogli dva ispita da daju na pravima na megatrendu i na poslovnom pravu su davali ispite od sale i to sa desetkama dok sam ja ovde dobio cir na zeludcu od gomile profesroa koji nemaju pojma kao sto i na privatnim nemaju pojma ali makar bi izdravlje sacuvao mada mozda ova bolonjska deklaracija nesto promeni pa profesori pocnu da rade nesto . a i vazno ti je da imas diplomu a sa kog si fakulteta zabole ih ionako mozes samo sa vezom da se zaposlis ili da si neki genije , dobro dok ti zavrsis fakultet mozda prodje ova jebena tranzicija ili pomru ovi jebeni politicari pa ti ta diploma nesto bude znacila

Van mreže cupa

• Član
  • *
« Odgovor #9 poslato: Jun 22, 2006, 07:20:42 posle podne »
Uh kako volim ovakve teme :) :)

Citat
ja sam na megatrendu a dosla sam sa medicine posle 3godine smaranja i oholog ponasanja profesora za iste pare....

Na drzavnom moze i besplatno da se studira, hvala bogu bez mnogo problema, oni koji ne mogu i nisu za drzavni (ako se izuzme prva godina, posle se predje na budzet)

Citat
inace svi moji drguovi i drugarice a mnogo ih je bilo na ekonomiji su odustali i presli ovde,neki su im se ispiti priznali.

Hvala bogu samo jedna moja drugarica je presla sa ekonomije na BK, nije "kapacitet" za drzavni faks, naravno i srednju je jedva zavrsavala...

Citat
bolje sto pre da zavrsis fax nego da zarad neke drzavne diplome studiras 6godina

Bolje za sta? Mislis da ces sa diplomom megatrenda moci da se zaposlis negde a da nemas vezu? Svaka cast na optimizmu... Ako i dobijes posao a da nije preko veze ne mislim da bi se bilo ko pametan tim poslom zadovoljio...

Uvek kad se pomene privatni faks setim se neke dalje sestre, isli smo u isto odeljenje, jedva je bila vrlo dobra u osnovnoj. Devojka je posle zavrsila nekako ekonomsku, i upisala megatrend. Proslo leto se sretnemo i malo o faksu i pita me ona sta sam uradio, ja kazem fali mi jedan za uslov. Tek ce ti na to ona " ja sam ocistila godinu u junu, bas sam ucila i super je na faksu", bas tim recima. Sta reci posle na to? Ja bih na njenom mestu cutao, ona se ponosi time... Naravno zna se kojih je mogucnosti neko ko je u osnovnoj bio jedva vrlo dobar, to sve govori...

Citat
a bas cu da te vidim kad na 1godini das matematiku i posle racunovodstvo dal ces pricati tako

Dao sam iz prve i matematiku i racunovodstvo kod Kate sa visokim ocenama (9) i ne mislim da su ispiti teski uopste, jesu za one iz "dobrih" gimnazija i svih ekonomskih, ali oni naravno nisu reper... Matematiku sam spremao 7 dana (procitao knjigu) i ni jedan jedini zadatak nisam provezbao, toliko o tome koliko je taj ispit ozbiljan za nekog ko u srednjoj nije gubio vreme. Racunovodstvo se spremi za 2 nedelje ako ne ucis napamet, ako ucis onda ti ni 2 godine nece biti dovoljne.

Citat
a da,pa ajd dodji kod cuvenog oskara kovaca koji je na ekonomiji predavao pa polozi ekonomiju regiona ili diplomatiju i komparativne politicke sisteme kod prvulovica,mikro i makro ekonomiju kod gnjatovic,pogledaj im biografije pa pricaj onda

Cudno kako svi ti koji ne mogu da zavrse drzavni pobegnu na privatni i odjednom postanu extra studenti, a opet pricaju kako je tesko i kako se kvalitetno radi. Dok sa druge strane nesto ne vidim da se prelazi i sa privatnih na drzavni... Zbog tog Kovaca, Gnjatovica i drugih nisam cuo da je neko presao na drzavni...

Uvek se moze postaviti i pitanje sta je u stvari gubljenje vremena, da li recimo 7 godina na drzavnoj ekonomiji ili 4 na megatrendu. Jer posle 7 godina na ekonomiji bar znas zasto si ucio i nije bilo dzabe, dok su godine na megatrendu potpuno uzalud potrosene (ako i dobijes posao to je preko veze, a za taj isti posao ako vec imas vezu nije ti ni trebala diploma).
I zasto se uvek svi ravnaju prema najgorima, mislite da na drzavnom nema ljudi koji daju sve u roku i sa prosekom preko 9?

Za Munju i Waesel-a:

Slobodno upisite drzavni, i ne obazirite se mnogo na te price koje kruze, obicno su to price najgorih studenata... Za 2 godine koliko sam na drzavnoj ekonomiji nisam naisao ni na jednog profesora koji se izivljava, ili na ispit koji ne moze da se polozi is prve ( a naravno i za politicku ekonomiju, sada osnove ekonomije, i za racunovodstvo i matematiku kruze price da se polaze po 10 puta...). Ako je za nekog izivljavanje ako na ispitu ne daju resenja ili ne moze da se prepisuje onda ok, izivljavaju se profesori. Obicno svake godine prime sve koji konkurisu, da li na budzet ili samofinansiranje ili " na daljinu", nije neki problem, ako date uslov za drugu prelazite na budzet. Srecno na prijemnom

Poz

Van mreže weasel

• Middleweight Member
  • o_O
« Odgovor #10 poslato: Jun 22, 2006, 07:23:27 posle podne »
sto se tice lakoce naravno privatni

sto se tice kolicine znanja samim tim i priznanja za poso drzavni je na visem nivou
For me , life is continously being hungry.

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #11 poslato: Jun 22, 2006, 08:19:13 posle podne »
Citat
Uh kako volim ovakve teme

uhhh i ja takodje, njam njam njammmmm
Citat
Na drzavnom moze i besplatno da se studira, hvala bogu bez mnogo problema, oni koji ne mogu i nisu za drzavni (ako se izuzme prva godina, posle se predje na budzet)

naravno apsolutno se slazem, oni koji ne mogu treba ih pobit, zaplait i bacit ih svinjama neka ih pojedu/pojebu.

Citat
Hvala bogu samo jedna moja drugarica je presla sa ekonomije na BK, nije "kapacitet" za drzavni faks, naravno i srednju je jedva zavrsavala...

kuku kuku  majko,,, dje je ta sad??? ime i prezime brzo brzo, prijavi to , da se hapsi odma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citat
Bolje za sta? Mislis da ces sa diplomom megatrenda moci da se zaposlis negde a da nemas vezu? Svaka cast na optimizmu... Ako i dobijes posao a da nije preko veze ne mislim da bi se bilo ko pametan tim poslom zadovoljio...

bolje za sta? pa bolje za kurac,naravno.
zasto bi se odma zaposlio sa dipomom megatrenda kad sa drzavnom diplomom moze da cheka na birou i uzoludno se nada godinama i pljuje po maderu i faderu kako nemaju neke vezice.

Citat
Uvek kad se pomene privatni faks setim se neke dalje sestre, isli smo u isto odeljenje, jedva je bila vrlo dobra u osnovnoj. Devojka je posle zavrsila nekako ekonomsku, i upisala megatrend. Proslo leto se sretnemo i malo o faksu i pita me ona sta sam uradio, ja kazem fali mi jedan za uslov. Tek ce ti na to ona " ja sam ocistila godinu u junu, bas sam ucila i super je na faksu", bas tim recima. Sta reci posle na to? Ja bih na njenom mestu cutao, ona se ponosi time... Naravno zna se kojih je mogucnosti neko ko je u osnovnoj bio jedva vrlo dobar, to sve govori...

e boze boze, zar si i na sestru ljubomoran?
nego kakve su mogucnosti to u pitanju, to sto je neko losiji djak u srednjoji i osnovnoj?? ne kontam te nishta?
Citat
Dao sam iz prve i matematiku i racunovodstvo kod Kate sa visokim ocenama (9) i ne mislim da su ispiti teski uopste, jesu za one iz "dobrih" gimnazija i svih ekonomskih, ali oni naravno nisu reper... Matematiku sam spremao 7 dana (procitao knjigu) i ni jedan jedini zadatak nisam provezbao, toliko o tome koliko je taj ispit ozbiljan za nekog ko u srednjoj nije gubio vreme. Racunovodstvo se spremi za 2 nedelje ako ne ucis napamet, ako ucis onda ti ni 2 godine nece biti dovoljne.

bravo jablane bravo udarniche. al isto cu ti reci samo jedno: pokakim ti se u knjigu omiljenog predmeta.
Citat
Cudno kako svi ti koji ne mogu da zavrse drzavni pobegnu na privatni i odjednom postanu extra studenti, a opet pricaju kako je tesko i kako se kvalitetno radi. Dok sa druge strane nesto ne vidim da se prelazi i sa privatnih na drzavni... Zbog tog Kovaca, Gnjatovica i drugih nisam cuo da je neko presao na drzavni...

jesi vidjeo a? odu na privatni i preporode se. nema ko da ih jebe u mozak, nema bespotrebnog ispiranja mozga(izuzev onih sto vole da ih neko prca po sred tintare).sve ap tap. inaravno fino dobiju diplomicu i zaposle se. a dok njihove bivse kolege i dalje primaju profesorski k. po sred prkna i mozga.

Citat
Uvek se moze postaviti i pitanje sta je u stvari gubljenje vremena, da li recimo 7 godina na drzavnoj ekonomiji ili 4 na megatrendu. Jer posle 7 godina na ekonomiji bar znas zasto si ucio i nije bilo dzabe, dok su godine na megatrendu potpuno uzalud potrosene (ako i dobijes posao to je preko veze, a za taj isti posao ako vec imas vezu nije ti ni trebala diploma).  

naravno naravno, sto bi krace kad moze neuporedivo duuuuzzeee.
chus 7 god robovat muchit se uzalud. e crni mazohisti nikad vas necu razumjet. ko da ce taj dragi ekonomista ista znat sto je nauchio. ne vidim po chemu ce bit manja duduchina od njegovog kolege megatrendovca.

Citat
mislite da na drzavnom nema ljudi koji daju sve u roku i sa prosekom preko 9?

ijaoo blago njihovim roditeljima kad sjednu sa komshijama i razvuku prichu: moj zivorad devetka iz ovoga, moj zivorad desetka iz onoga. pa ako bog da sledecu godinu na doktorovanje u ameriku ce da ide.
matere mi matere,
kupicu ti dimije

laracroft

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Jun 22, 2006, 08:43:17 posle podne »
KAO PRVO NEMOJ DA VREDJAS....JA LICNO SAM SVOJEVOLJNO NAPUSTILA MEDICINU NA 3JER NECU DA NEKA INSTITUCIJA KOJOJ DAJEM PARE I ZA KNJIGE I SVE MENE VREDJA NA ISPITIMA I MOJE KOLEGE,DA IH GADJAJU INDEXIMA I SLICNO....A DA BI STIGAO DO 3GODINE NE MOZES BITI GLUP,BAR KAD JE TAJ FAX U PITANJU

JA SAM U ONSOVNOJ BILA VUKOVAC I U FILOLOSKOJGIMNAZIJI,SAVRSENO GOVORIM 2JEZIKA PLUS JOS 3U RAZVOJU

ISKRENO POSTOJE DVA JEDNOSTAVNA ODGOVORA ,KO NA EKONOMIJI DAJE MATEMATIKU ZA 7DANA UCENJA ILI IMA DEBELU VEZU ILI JE CVIKERAS KOJI NIJE PROCITAO NIJEDNU DRUGU KNJIGU SEM STRUCNE LITERATURE,NIJE SKORO IZASAO,BIO NA MORU I NIJE VIDEO SVETA.

JA SAM NON STOP U KONTAKTU SA INOSTRANSTVOM I DZABA TI I TA DIPLOMA AKO NE ZNAS DA RADIS,A POGOTOVO AKO NE ZNAS JEZIKE,SVAKA FIRMA DRUGACIJE POSLUJE,AKO IMAS KLIKER IOVAKO TE SALJU NA OBUKU ZBOG SVEGA STO ONI KORISTE RAZLICITE SOFTVERE,METODOLOGIJU;OVDE HONORARNO RADIM ZA NEMACKU VLADINU ORGANIZACIJU I ZNAS STA SU MI REKLI DA NA KONKURSU IMAJU GOMILU SA EKONOMIJE SA PROSEKOM 10A NE ZNAJU NI ENGLESKI A O NEMACKOM DA NE GOVORIMO,A KAD NEKO ZNA JEZIKE NE ZNA EKONOMIJU I NISU IMALI PREDRASUDE O MENI CAK NISU NI GLEDALI IME FAKSA,BUDES NA PROVBI I POKAZES SE.

ZATO MI JE JAKO ZAO STO VIDIM DA SI PUN KOMPLEKSA,KAO I VECINA SA PRAVA,EKONOMIJE,MEDICINE ITD.
ZATO BOLJE TO CUTI....NASLUSALA SAM SE JA TIH STO GENIJALCI SPREMAJU ISPITE ZA 7DANA A PRITOM VAS IMA BRE NEKOLIKO STOTINA...ZNAM JA VISE O TOM TVOMNEKONOMSKOM NEGO STO MILSIS I ZATO BOLJE CUTI

Van mreže Markoni

« Odgovor #13 poslato: Jun 22, 2006, 08:56:29 posle podne »
cekaj bre lara ja sam sa prava i ja nemam predrasude prema onima koji su na privatnim , cak se meni gadi pravni nisam otisao na dva predavanja i cela organizacija ponasanje profesora ma sve mi je katasrofa uzmu pare pa te jebu ko blesavog a na privatnom te makar za pare koje si dao postuju a i nacin skolovanja na pravnom je katastrofa a moji profesori vode drzavu pa zamislite se malo zasto nam je ovakva drzava i zato zalim zasto nisam upisao privatni , o ispitima da ne pricam , cekas po 4 i vise sati ispred kabineta , nema fde da se sedne nemozes nigde da ides , profesor kasni po najmanje sat vremena , pa onda prave pauze od sat vremena koje traju 3 sata , nikada ne znas koju ces ocenu dobit , meni se desavalo da naucim 20 strana a knjig 500 strana i onda lupam ono sto znam iz tih 20 strana i dobijem 10 a bilo je ispita gde sam znao knjigu od reci do reci napamet pa roknem , ceo nas sistem je idiotski

Van mreže dulse

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
« Odgovor #14 poslato: Jun 22, 2006, 09:50:35 posle podne »
Citat: H2SO4
pored ovoliko privatnih faxova neko da ide na drzavni?? pa ljudi chemu taj mazohizam?
kontam ako je neko dobar djak i moze da uchi pa ajde. al ovi ostali mi nisu jasni, bespotrebno igranje sa zdravljem.

e i ja sam dobar djak i da mi se ucit.. ali nisam mazohista.. pa zato i upisah privatni fax..
Vrnula se, ah avaj ne bas zdrava