aha sad ti pogledah temu u galeriji
pa pazi ovako,imas dosta mesta za natural napredak,znam sta pricam jer mi ova tvoja masa koju si radio lici na mene od pre koju god. I veruj mi,ja sam isto visok kao ti,isto sam za nekih 10ak meseci nabacio 30 i kusur kila raznoraznih tvari na sebe
imao sam 115kg i isti bf,mozda trunku manje od tebe,i veruj mi kada sam se izdefinisao na 90-ak kg jos je tu bilo posla za rezanje do koske ihahahahaj
ti zelis da se takmicis? Ok,kreni sa hemijom,ALI NE JOS! i znam ono blabla katler i kolman i arnold su krenuli i sa 15god pa ih vidi sta su postigli blabla.Al ajde poslusaj bar
Uzmi izdefinisi ovo sto sada imas,spusti kile da ti se bar vide jasne crte misica da znas na cemu si.Moja preporuka odradi to NATURAL,jer po ovom ciklusu kontam da ti je cilj da se definises s njim,STO JE N E P O T R E B N O za tebe koji si sve to natural gradio.
Znaci moj savet,izdefinisi se lepo,uzmi jednu dijeticu 2-3 meseca,vidi na cemu si,ako to bude bilo zadovoljavajuce kreni onda na ciklus (i taman ce ti ta defka biti kao neka vrsta priminga).
da ti ispravljam ovo gore necu sada,jer imam osecaj da si pametan momak i da ces bar uzeti na duze razmatranje ovo sto ti napisah
pozz