@ MotornaTestera
E ovako... Ja tebe manje vise razumem. Ali sad cu pokusati da ovo sve dovedem u ravnotezu.
I meni je je bilo malo nejasno i ajde da kazem uvredno kad je dulse rekla da joj je Zane ruznjikav 8O. Pa ako joj je on ruznjikav, onda sam ja njoj definitivno odvratan, bar ja tako vidim (mislim na facu).
ALI
Mi muskarci smo se u ovom delu foruma da izvines nagledali i guzova i sisa i slikona, i ne znam ti vise cega jos. Pa sto onda ne pustiti cure da gledaju sto njima pase, ono o cemu recimo one vole da fantaziraju. Kad mozemo mi, zasluzuju i one da vide, ono sto zele/vole da vide. Ne voli svak misice, ukusi su razliciti i o njima se ne raspravlja.
JER
Realan zivot je nesto sasvim drugo. Ako cu ja da vodam curu kraj sebe, koja recimo ima nula mozga, samo zato da bih se ja prezentovao drugima kao muskarcina sa napucanom curom, a ovamo terapija dok je slusam, jadan ja.
Ako vodam curu kraj sebe, s kojom je meni dobro, na koju sam ponosan, i koja me zasluzuje i obrnuto, bravo ja, jer me boli k... za misljenje ostalih.
Izgled JESTE vazan, ali nije ODLUCUJUCI. Glavni razlog je sledeci. Osnova veze, bilo kakve po meni je razumevanje i postovanje. Tek onda dolaze ostali faktori. Ti na psihu odredjene osobe vrlo tesko mozes uticati, ali na izgled se moze na milion nacina uticati, bar danas ima dovoljno mogucnosti za to. Ja u zivotu nisam imao neku vezu za pohvalu, jer ja sa gluperdama ne mogu, bez obzira na sta ona licina. Imam tako brz trend zvota, i iz malog sam grada, tako da je to trenutno prakticno nemoguce. Ali ako Bog da srece i pameti, mozda se to uskoro promeni
. Jedna moja bivsa je vreovao ili ne izgledala kao Eva Longoria, mislim da je cak i dupe lepse imala, bila cak 4 god starija od mene, ali nije dugo funcionisalo, bas iz gore navedenih razloga, dzaba joj je bio izgled. Tako da se nadam da shvatas moju poentu, takoreci jave i sna
Ako negde gresim, molim korekturu, sviju, ipak smo ovde radi konstruktivne konverzacije, zar ne
Pozzzz svima