Vec mesec dana poprilicno ne stizem da adekvatno treniram usled previse posle,i dosta sam katabolizirao....Naime snaga i obimi su podosta opali,i to drasticno u roku od nekoliko dana promene su strasne..misic bukvalno nestaje!...pa tako i sa grudima ...medjutim juce sam radio svoj klasican trening sa kosim benchom propadanjima i letenjem....istezao sam se malo jace ali nista preterano...I onda uvece pred spavanje(posto sam malo manje izdefinisan,a bolje se vidi u senci sve) sam video na levom pektoralisu u gornjem delu uz sternum,kao rupu! bukvalno da je genetika pa da se neka vlakna preklapaju i pravi takav oblik ajde,ali to ne moze da se desi u roku od jednog dana...bola nema ,nema podliva nikakvih samo kao da je deo vlakana udubljen ili nestao!...nemogu da uslikam jer kazem ovako se nevidi,vec kad primaknem levi pektoralis desnom i to u polu senci...kad napipavam palpatorno isto se oseca kao da je taj donji deo rupe plici odnosno gornji visi...Jednostavno jedina promena koju sam primetio je da je u poslednje vreme kazem opao volumen grudi i snaga na proslom treningu je slabija bila...i jednostavno pogledam uvece i vidim to...jel neko mozda ideju sta bi to moglo biti i da li ima neko resenje,jer stvarno imam dobar oblik grudi genetski i ovo me jako brine posto bas ruzno izgleda...sa povecanjem obima misica mislim da bi ta razlika bila jos upecatljivija sto me tek zabrinjava...hvala puno...