Koristio sam Dymaburn, i ne mogu da kazem da je efikasan.
Vise mi je efikasnija kombinacija Animal Cuts + 50 mg efedrina (pravog) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
dva puta na dan ili?
pravi efedrin.. kako li se to da proveriti.... meni su nudili neki bugarski.. ali ajd znaj
Naravno dva puta dnevno posto sam imao dva treninga dnevno. To bi izgledalo ovako:
Pred prvi trening:
1 pakovanje animal cuts-a ili 2 komada dymaburn
50 mg efedrina
50 mg bayer aspirina
1 nes kafa (jaca)
Pred drugi trening, isto ovako ali ajde:
1 pakovanje animal cuts-a ili 2 komada dymaburn
50 mg efedrina
50 mg bayer aspirina
1 nes kafa (jaca)
Naravno da posle nekoliko dana dolazi do zasicenja receptora sa efedrinom, tako da sam pravio 2-3 dana pauze na svakih 5-6 dana uzimanja efedrina.
koristio Dyma Burn OK ako nemas visok pritisak. Ja 4 tablete nisam mogao da podnesem pa sam uzimao 1 ujutro a 2 pre trening. Odlicna je stvar ubija bolove u misicima i onu opeterecenost a ono nije Efedrin vec Efedrina koja jeste neki sreljelrlefdvklfv ali nije ono sto mislite Smile Bio sam se ja vec raspitao oko toga i sa onom doktorkom sto radi u PSportu a i cike koje su tamo radile koji su ga degustirali.
Bilo sta sto je na bazi termogenetika u principu podize pritisak. Meni je pritisak konstantno 145 sa 85 ponekad 160 sa 90 ali sta je tu je jednom se zivi....
To u vezi dymaburn-a za 2 ili 4 tablete koje kako kazes nisi mogao da podneses, tvrdim ti da si mogao da pijes 10 dnevno i da ti ne bi bilo nista. Sta bi ti radio da si trebao da pijes pravu efedru jedno 100 mg dnevno kao ja...
Sad za bolove u misicima, ne mogu da garantujem da li su od dymaburna ili od glutamina, amino acid-a, HMB-a, L-Carnitina... i ostalih "komponenti" koje sam koristio
Formula Efedrina, koju su navodno pantentirali je cista glupost, jer nije pravljena od Ma Huanga, kao sto je slucaj kod pravog efedrina ili ranije kod Univerzalovog "Unidina" kada je imao efedrin u sebi.
Te doktore iz PSport-a zaboravi jer, kao prvo, "svaki trgovac ce se truditi da proda svoju robu bez obzira na sve", a kao drugo, bolje ce ti objasniti kako koji suplement deluje neko ko iste koristi u velikim kolicinama, na duze staze.... a ne neki doktor, koji ih mozda i nije nikad probao (99%).
Generalno za mene je firma Dymatize pored Labrade favorit u kvalitetu svojih proizvoda, ali konkretno u utakmici izmedju "Dymaburn"-a ili "Animal Cuts"-a pobedu daje Animal Cuts-u jer stvarno RADI.