izvinjavam se sto smaram ali ja stvarno moram da kazem nesto,ja nisam pristalica ovakvog tipa prezentacije koju radi green,podmislim da se bodybuilding pretvara u cirkus jos jednom izvinjavam se za off
Citat: MirkoPG Mart 07, 2010, 01:42:20 pre podneizvinjavam se sto smaram ali ja stvarno moram da kazem nesto,ja nisam pristalica ovakvog tipa prezentacije koju radi green,podmislim da se bodybuilding pretvara u cirkus jos jednom izvinjavam se za offKOJE PREZENTACIJE?
Citat: DB9 Mart 07, 2010, 01:45:57 pre podneCitat: MirkoPG Mart 07, 2010, 01:42:20 pre podneizvinjavam se sto smaram ali ja stvarno moram da kazem nesto,ja nisam pristalica ovakvog tipa prezentacije koju radi green,podmislim da se bodybuilding pretvara u cirkus jos jednom izvinjavam se za offKOJE PREZENTACIJE?gledam uzivo arnold classic,pozirao je kai green...
DAJTE LINK PLEASE!!! ZA LIVE Citat: MirkoPG Mart 07, 2010, 01:47:29 pre podneCitat: DB9 Mart 07, 2010, 01:45:57 pre podneCitat: MirkoPG Mart 07, 2010, 01:42:20 pre podneizvinjavam se sto smaram ali ja stvarno moram da kazem nesto,ja nisam pristalica ovakvog tipa prezentacije koju radi green,podmislim da se bodybuilding pretvara u cirkus jos jednom izvinjavam se za offKOJE PREZENTACIJE?gledam uzivo arnold classic,pozirao je kai green...DAJ LINK BRATE AKO BOGA ZNAS
Hidetada mi je nekako prazan...odran jeste ali nema punocu misica!