Pozz drustvo!!!
Posto sam resio stvar sa hormonalnim poremecajem,ranije sam pisao o mom problemu sa testosteronom,i kupio sam za pocetak
ravni,kosi bench,skotovu klupu,ez sipku i bucice...dosla je na red ishrana.
Problem je u tome sto imam 115kg,na 198cm visine.E sad, veci deo kilograma mi je u nogama za razliku od gornjih extremiteta,
tacnije noge su mi dobro uradjene,genetski,dok sam gore "slabiji".Najveci problem su mi grudi koje su naspram ostalih misicnih grupa
nerazvijene pa bih to da promenim,necu da pitam kako se radi bench
Imam i problem sto kada se gojim masa ide u noge/zadnjicu i u obraze...dok mi trbuh ostane sa stomakom a grudi "ravne".
Ima li neko resenje,u cemu je tu problem???...dozivotno sam na hormonalnoj terapiji...
Posto definitivno treba da uredim ishranu,a nemam za sledeca tri meseca novca za suplementaciju,(posto su me sprave izasle 450e)...mozda bih mogao da priustim samo Creatin.
Recite mi plan ishrane koji bih mogao da teram sledeca 3 meseca,tipa jaja,piletina,ovsene pahuljice,...generalno plan DEFINISANJE MISICA,jer mislim
da ovih 115kg kada bih oblikovao delovalo bi skroz ok.
Bla,bla,bla..neko ce sada da kaze,opet glupo pitanje,imas sve napisano na forumu...istina,ali ja mislim da imam specifican problem!
Ishrana za 4 dnevna obroka???...