Bas Sam ga probo.... Nista posebno.... Ist sranje Kao I predhodnik....
Ne diraj mu BSN ,Ujeda
Niko ne ujeda, ali primjecujem forumi puni experata koji olako bilo sta etikiraju kao "sranje"...
BSN je ozbiljna firma, koja ima neke od najboljih proizvoda na trzistu, pri tom NO-Xplode NT je TOP preworkout proizvod makar za nekog ko ima predstave o bilo cemu.
Ne moras biti nikakav ekspert da bi nesto takvo procenio... ako njega ne radi taj NO-Xplode NT, za razliku od nekih drugih NO, covek ima puno pravo da kaze da je sr... za njega, sasvim subjektivna stvar, to naravno ne znaci da i nekom drugom mora biti los. E sad, druga je stvar sto nekom ko to prodaje smeta negativan komentar
to sto je on probao ne znaci da je nesto sranje, jer meni ako se nesto ne svidi nesto to ne znaci da se tako prica...
Bas Sam ga probo.... Nista posebno.... Ist sranje Kao I predhodnik....
teske reci drugar kontrolisi se malo
kada sam video tvoj post,u najmanju ruku sam pomislio da te VREDJAO NEKO,pa reko da brisem...kad ono covek dao samo svoj komentar za BSN NO.
glupo je da tako kazes KONTROLISI SE MALO;)
naravno da nije glupo, da li ja koristim termin sranje za nesto od supsa..pogotovu nesto sto je ime..
pogotovu sto sam ja prvi covek tog brenda u srbiji ..ti skaces kada neko kaze nesto lose za nesto sto ti nemas cent interesa sta bi radio da ga ti uvozis i prodajes
inace sa nt ces lagano spavati to sam napisao u svom prvom utisku o ovom preparatu
i da , bilo bi dobro da se kontrolise kada tako nesto izjavi, pogotovu bez argumenata
e pa izgleda da se ti i ja u tome razlikujemo..
ja koristim termin SRANJE za sve sto za mene ne radii...
bsn kao bsn pored mhp je jedno od mojih omiljenih kompanija tako da ja ovdje nikog necrnim i ne pametujem ni o cemu.
a samo me zanima sto si se ovako primio na moj komentar ko da si NT ti izmislio pa ti krivo ako neko kaze da nevalja...
a kazes da se nema argumenata... imam ih i to poprilicno... samo nevidim razlog zasto bih argumentovao nesto ovako smijesno.....
suplement ko suplement nema se tu sta drugo reci.
srdacan pozdrav za tebe i za bsn ljubitelje