U vezi sa treningom ja vec imam neko malo iskustvo u imrovizovanoj teretani sa 2 tega od 5kg, jednim od 7,5kg i jednim dvorucnim tegom od oko 25-30kg. Isao bi ja u teretanu ali mi je keva veliki protivnik bodybuildinga, cak i kad joj trazim nesto za ishranu ona kaze ti sto gledas te bildere na ineternetu imaju po 25 i vise god i nemoj tako da se hranis nije zdravo... Znaci ja sam ovakav program vec radio jedno 3-4 meseca a onda standardni trening sa misicnom podelom sto je trajalo neka 2 meseca i onda sam prestao da radim... Proslo je skoro godinu dana od toga... Sad sam ja u nedoumici da li da radim ovaj standardni trening jer imam danima imvremena utorkom,cetvrtkom,subotom i nedeljom... Ostalim am trening i tu izgubim dobra 4 sata, gde sat i po ode na put...
A sto se ishrane tice planirao sam nesto ovako (kao ranije):
Dorucak: Od pon -pet sam u skoli pa ne znam sta tu da jedem. A vikendom ovsene sa mlekom( ili kako se ve pripremaju) i 3 belanaca( ovde bih uzeo whey ali ne mogu zbog vec napomenutog razloga)
Medjuobrok: 1 tuna, sa 1 casom jogurta( ovde ne znam da li da uzmem razeni hleb)
Rucak: Sta ima ( ali u 90% slucajeva ima mesa, a ponekad riba i pirinac)
Medjuobrok: ne znam ovde sta
Vecera: Sendvic sa belim mesom
Obrok pred spavanje: 250g ella sira i casa jogurta
Znam da ishrana nije ni blizu savrsenoj, ali sta je tu je...