VIDEO: Bad Boy
Badr Hari, svjetska klasa K-1 borca tek treba postići svoje najbolje rezultate, jer zasigurno je jedan od najboljih u ovom zanimljivom sportu...
Hari je u zadnje dvije godine pokazao da spada među top tri borca teške kategorije K-1 sporta, dvostruki je finalist K-1 World Grand Prix, drži pobjede nad renomirnim borcima a njegovom talentu nema kraja. U 2008. i 2009. je ostvario svoje najveće rezultate titula It's Showtime World Heavyweight championa i K-1 Heavyweight championa.
O postignutom!
Badr Hari: Da, sretniji sam svakom novom borbom, zato je svaki put učim. Više učiš u svojim porazima nego u pobjedama. Ali kad pogledam iza sebe, učinio sam dobar posao, zadovoljan sam.
Na pitanje novinara o trojici najboljih u K-1 svijetu uključujući i njega, Hari odgovara:
Ne znam je li ispravno pričati samo o tri velika imena u K-1 sportu. Svaka borba je borba između dvojice teškaša. Govorimo o borcima koji žive za svoj sport. Sve se može dogoditi u borbi, opasno je podcijeniti svog protivnika. Prije dvije godine borio sam se s Alistairom, ljudi su rekli da nema šanse pokraj mene a opet me je nokautirao u prvoj rundi.
Zanimljiva je i činjenica da je Badr Hari sa 18 godina imao 84 kilograma i da su mnogi sumnjali da će dostići teškaše ali eto sada teži 103 kilograma.
Prije nego uđe u ring pomoli se za zdravlje jer smatra da je ono najvažnije, a kada uđe u ring Badr Hari misli samo o jednoj stvari a to je da on ne može izgubiti, ne smije izgubiti, nikada.
Planovi za 2010?
Borbe za naslov mi i nisu toliko važne. Želim pokazati ljudima dobru borbu, gledatelji se moraju dobro zabaviti. Želim da budu uvjereni da su vidjeli pravog šampiona u borbi.
www.croring.comhttp://www.youtube.com/watch?v=9LcDOESqtoU&feature=player_embedded