Citat: andrejabg Mart 09, 2010, 10:52:06 posle podneOk je to druže,ali mislim da ti ne možeš uraditi 30 propadanja sa 50 kg težine.Pitanje je da li bi mogao uraditi pravilnih 60 propadanja što videsmo,bez opterećenja sa opruženim rukama u gornjem uporu. Ja sam svojevremeno radio najviše 50 u seriji sa nekih 94 kg telesne težine,pa sam kasnije batalio propadanja.Mislim da nemaš snage u ramenima dovoljno za 180 kg potiska.Pozdrav.ne bih da se ponavljam...180kg rameni potisak sam radio pre 5 god ...dok sam bio u treningu,,,a sad sam krenuo pre 2 meseca posle pauze od 5 god i sad sam ozbiljno povredjen...a mislim da je ovo uz povredu sasvim ok...lepo je napisano samo sto ne citate,nego pricate na pamet...pozz
Ok je to druže,ali mislim da ti ne možeš uraditi 30 propadanja sa 50 kg težine.Pitanje je da li bi mogao uraditi pravilnih 60 propadanja što videsmo,bez opterećenja sa opruženim rukama u gornjem uporu. Ja sam svojevremeno radio najviše 50 u seriji sa nekih 94 kg telesne težine,pa sam kasnije batalio propadanja.Mislim da nemaš snage u ramenima dovoljno za 180 kg potiska.Pozdrav.
E pa lako je pre 5 godina bilo raditi sa 180kg...sad kriza, recesija, sve propada!
okacio mojke snimak potiska sa 180 kila al ga je izbrisao,rekao da je los kvalitet pa ce u HD da snimi
Citat: MirkoPG Mart 12, 2010, 10:33:07 posle podneokacio mojke snimak potiska sa 180 kila al ga je izbrisao,rekao da je los kvalitet pa ce u HD da snimihahahahaahahahahahah jel to da se bolje vide kapljice znoja ili ? Budi malo jasniji
Mojke se neznoji uopste kad trenira