@mikson,te koje je on nabrojao,znaju svi koji su ikad usli u teretanu,i vaze za poprilicno jake momke
mada,koliko se ja secam,niko od njih nije gurao toliko koliko on kaze da moze...
ja sam za Mojketa procitao ovde,tj. ne poznajem ga,pa je onda i moguce da nisam cuo za njegove tezine..
verovatno nismo nikad ni bili u istom terminu u teretani...
@naturalni,ne pada mi na pamet da sad idem od jednog do drugog i to proveravam,ostavicemo Mojketu da
nam dostavi snimak... boljeg dokaza nema,bez obzira sta ja saznao ili rekao
Druze posalji mi tvoje ime i prezime,pa cisto da pitam te jake momke od kojih sam ja svakako jaci u kojoj god hoces disciplini,za tebe...cisto da vidim dali te uopste neko poznaje?
sta hoces da kazes s tim leba ti???
leba mi...ne jedem lebb pa ne cisto vidim hteo si da kazes da samo kao znam te likove iz vidjenja,a ja tebi kazem da ih odlicno poznajem i da sam jaci od svih njih....i cisto da ih pitam kako je moguce da te ne znam sobzirom da sam kazes da vec ides duzi niz god u teretanu...i ako se ne znamo stvarno da se cisto upoznamo i ako treba da ti pokazem kako se dize 200 kg na benchu ako te interesuje...pa da mozes da kazes da stvarno ima lik u Zrenjaninu koji stvarno dize 200kg raw a i vise i da ga poznajes...
to sto ti njih odlicno poznajes je tvoja stvar zar ne?! nije "kao" vec kao sto rekoh,vecinu od njih znam iz vidjenja
dok sam sa nekima imao prilike i da popricam neobavezno...ja se ne druzim sa njima niti smo ne znam kako dobri,
niti sam to ikad igde rekao... tako da mi stvarno nije jasno sta hoces da kazes s tim da me ne poznajes??
ne poznajem ni ja tebe pa sta...jel to nesto znaci??uostalom,ja bas nicim ne padam u oci,tako da to i nije nista cudno,
moje ime i prezime njima nece znaciti nista,ali ce moci da ti potvrde da sam vezbao tu, kad bi me videli....
dalje,ja sam vec gore napisao da mi ne pada na pamet da proveravam tvoje tvrdnje,ni na koji nacin....
ti ako imas potrebu da se dokazes,okaci snimke koje ti ovde traze,i to cu sa ostatkom foruma sa zadovoljstvom pogledati
takodje mi ne pada na pamet da se upoznam s tobom da bih to mogao drugima da pricam,malko sam ozbiljniji....
nadam se da smo se sad razjasnili