E ovako resio sam da napravim veliki preokret u izgledu mog tela ...
pa sam hteo da vas pitam, vas kao strucne osobe, sta da radim
Zeleo bih da nabacim sto vise pozitivne mase...Da bih kasnije malo udario na definiciji tj (trbusnjacima)...
Ovo su neka moja misljenja e sad mi mi vi predlozite:
1.Da idem u teretanu i da 2-3 meseca koristim protein ili gejner i da polako prestanem i krenem sa pravilnijom ishranom i unosom vece doze proteina i ugljenih hidrata iz hrane.Naravno i kada bih koristio gejner ili protein isto bi bila pravilnija ishrana..protein ili gejner bih koristio neki od 3000-4000-4500...znam da je gejner za masu a protein nesto drugo...pa vas iz tog razloga pitam jer sam cuo o gejnerima i + misljenja i - misljenja za razliku o proteinima...
2.Da treniram u teretani jedem sasvim normalno ali i da treniram K1 ...sa nekim drustvom...Da krenem i na te treninge znaci dupli treninzi...teretana i k1.
3.Kada bih koristio protein ili gejner i kada bih prestao sa koriscenjem i nastavio sa pravilnom ishranom da li bi mi se misici ""otromboljili ili smanjili ili bi ih salo prekrilo"" ???sta ce se desiti kada prestanem
4.Cuo sam da kada radis sa sto vecim kilazama za noge, da ti i to utice na velicinu bicepsa?da li je to istina???
ili ako vam je lakse recite mi sta da radim koji put da izaberem a da sto pre i sto bolje dodjem do vidljivih rezultata...znam da je ovo podforum Dodaci / Ishrana, a ja sam ovde ubacio i treninge ali sam slab sa snalazenjem na vasem forumu pa mi oprostite .... hvala unapred