ljubomoran?? Da šta ima?? Najjaci čučanj u državi pa to su malo teške reči,možda ima u svojoj kategoriji...ali u državi pa malo teže. U opšte ne sporim da li je momak jak ili nije,apsurdno je i započinjati...momak je "zver". Ali taj pokušaj je nije bio uspešan po meni... Izložio sam licno mišljenje i stojim iza toga...
Da bi nesto pricao na forumu moras nesto i da znas pre toga, a ne da pricas napamet, i da malo bolje citas sta pise... Ja sam rakao da ima TRENUTNO najjaci cucanj, sto se tice takmicara koji se trenutno bave powerliftingom u Srbiji... Sto ne znaci da Katona na primer nema jaci cucanj, zapravo ima, ali se ne takmici...
Nebojsa drzi rekord u kategoriji do 110 kg sa cucnjem 325 kg, i u kategoriji do 125 kg sa 352 kg...
Da dodam da je Milan kada je postavio apsolutni rekord 361 kg imao 130 kg telesnu tezinu(mozda i vecu), a kada je Nebojsa imao pokusaj na 361 kg imao je "samo" 106 kg na merenju...
Uostalom ako ti nije jasno zasto sam rekao da ima najjaci cucanj, uzmi podeli podignutu kilazu sa telesnom, pa uporedi sa bilo kim, pa ce ti biti jasno...
Tvoje misljenje niko ne moze da ti ospori, pa ni ja, al ako si iole neki poznavalac ovog sporta, ne bi mislio tako kao sto mislis, a pogotovu da stojis iza toga...