!JA SE DEDINO NELJUTIM NEGO MI NISU POTREBNI TVOJI SAVETI A TI STO TI JE LEPO DA SE TRIPUJES DA KAO NESTO EKSTRA ZNAS ODMORI ME!!!mALO PROPIJA PA BURAZERU JA SE NESPREMAM ZA NEZNAM STA PA DA SAD MOJA KONKURENCIJA UZIMA NEZNAM KOLIKO PA DA I JA MORAM DA UZMEM.A DRASKO DAJMI BROJ MOLIM TE DA DAM KOMSI SPREMA PRIJEMNI PA POSTO TI IZIGRAVAS PROFESORA DA MU POMOGNES JEL OVDE OCITO SI BESKORISAN !!!!!!A JA SAM ISCITAO I IMAM ISKUSTVA I U PRAKSI KAKO KOD MENE TAKO I KOD DRUGIH
da se ti i ja ne bi smo prepucavali! ja ti kazem da je propija malo,kao i boldenona..isto tako i naposima!! od 4 tablete,mozes jedino vodu u cipelice da navuces od silnog treninga
ja sam isao po 100mg propija EOD,400mg bolde,i 50mg winy...(mislim da su to minimalne week doze)..bas me zanima da li ce jos neko prokomentarisati ovo?..pa da uporedimo ti i ja ko je ako nista,bar malo vise u pravu...
a o nolvadexu da ne govorim,mislim da tu temu nisi ni u prolazu sreo
..koliko se ja secam,nolva treba da ti je pri ruci,ma da u tvom predlozenom ciklusu,nije potrebna ni u fijoci!
to bi bilo to..i pozz komsiju,nadam se da ce malo vise od tebe citati,i da ce nesto zakljuciti i nauciti!!