"Lyoto će ovaj put nokautirati Shoguna!"
Chinzo Machida, stariji i manje poznati brat UFC prvaka predviđa da će Lyoto u velikom revanšu protiv Mauricija Shoguna Rue slaviti nokautom. Kontroverzna pobjeda u prvoj borbi, natjerala je Brazilca na dodatne žrtve u svom treningu; sve kako bi se što bolje spremio za revanš.
"U borbi je vrlo teško nešto predvidjeti, no Lyoto je ovaj put spremniji nego ikada prije, snažniji i fokusiraniji na borbu. Promijenili smo način na koji radimo i ne dopuštamo više da se oko njega muva previše ljudi dok traje trening. Nije bilo razloga za tako nešto", rekao je Chinzo u razgovoru za Tatame dodavši: "Vjerujem da će Lyoto nokautirati svog suparnika. To je ono što želimo."
Chinzo se osvrnuo i na prvu borbu prokomentiravši odluku sudaca s kojom se dobar dio javnosti nije složio. "Smatram da je Lyoto zasluženo pobijedio, konstantno je tražio borbu, a poznato je da je on kontraš. Shogun je bio dosta rezerviran, nije se htio otkriti. I revanš bi mogao krenuti na isti način, no ja sam siguran da će biti ipak malo dukčije. Lyoto nakon prve borbe nije bio zadovoljan zbog kritika, a niti Mauricio nije bio sretan zbog rezultata. Sve to bi moglo utjecati na sljedeću borbu. Mislim da nitko ne želi da borba ponovno ode do odluke sudaca."