Novembar 24, 2024, 09:31:15 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: ceca's ass - new edition  (Pročitano 23859 puta)

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
Re: ceca's ass - new edition
« Odgovor #60 poslato: Jun 19, 2006, 01:47:54 posle podne »
Alo bre Bajicu ;) pa nisam ni rekla da se meni takve dopadaju .. no ko zna, mozda mi se i dopadaju hahhahahahaa

Salim se ... zelim reci da danas ima puno cura/zena (ovde ne prozivam Cecu vec govorim uopsteno, ok?) koje kao izgledaju super, a kad skinu tonu sminke sa sebe, skinu sa sebe farmerice i gacice cija je pozadena postavljena tako da vizuelno povecava i dize guzu, pa onda skinu grudnjake a pod rukom osetis plastiku itd itd itd i onda se dobro ne okupaju vec oribaju, maltene dozivis shock. Uopste se ne zezam kad ovo govorim. Nisam jednom prisustvovala sceni kad neka curica u toaletu kafica namesta te "specijalne" hlace, carapice ... ili sta li vec.
Cura/zena koja se kraj vas, momci, budi ujutru, vrlo cesto je mozda i zgodnija i lepsa od mnogih na estradi.

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #61 poslato: Jun 19, 2006, 01:52:14 posle podne »
Mislis nesto ovako-ne odnosi se na zadnju recenicu.

Van mreže natasha_bg

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #62 poslato: Jun 19, 2006, 02:07:57 posle podne »
Slazem se sa Witch,da ispod skupih krpica i sminke sve to lepse izgleda.
Jos ako neko zna da sve to lepo "upakuje" lep izgled je zagarantovan.
Ali to sto je dosla iz Zitoradje tj iz unutrasnjosti Srbije ne mora da znaci
da je okorela seljanka.Ljudi,pa ja znam gomilu ljudi koji su dosli mozda
jos iz zabacenijih i nerazvijenijih mesta,pa su postali neko i nesto u zivotu.
Zavrsili silne fakultete,imaju dobar posao itd.Apsurdno je suditi ljudima po tome odakle su dosli i odakle im poticu koreni.Lako je kuditi druge i pricati
o njima sve najgore,treba malo pogledati sebe i biti samokritican.Ali s obzirom  da se nalazimo na Balkanu to me u opste ne cudi,jer ovde se niciji uspeh ne prasta.U ostalom mislim da i nije bitno kakvo je cecino dupe,jer je ona pevacica i bitno je kakav joj je glas i pesme.
Ali ipak sam se zacudila da je tako nesto sebi dozvolila.
Znam da je do skoro govorila kako se nikad u zivotu nije bavila sportom,tako da je ovo sasvim za ocekivati.Medjutim,pre par dana sam procitala(ne znam u kojim novinama)da je od skoro pocela da ide u teretanu.
Sto se tice koncerta bilo je super.Sve pohvale za organizaciju i naravno za ozvucenje.
Eto toliko od mene
 :wink:

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #63 poslato: Jun 19, 2006, 02:19:42 posle podne »
ustaj brate Arkane ustaj, ne ide ovo vise ovako..................
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Markoni

« Odgovor #64 poslato: Jun 19, 2006, 02:50:50 posle podne »
i ja mislim da je tehnika i organizacija bila dobra ali to znaci da su ljudi koji su radili to dobro zavrsili a ne Ceca , ja ne govorim da je ona seljancura ali sigurno da nije dama i nije i neka pevacica a ni neki interpretator kada peva uopsta nema nekih emocija , evo danas sam bas odgledao jedan nastup Tome Zdravkovica i onako uporedio sa Cecinim koncertom sto se tice interpretacije , emocija , i Toma je za nju BOG , a nije nosio guci , cavali vec u nekoj staroj kosulji  ali sa takvom emocijom peva a Ceca em ima glas za jednu skalu pa i to nezna da odradi em je kako sam video samo setala gnojavo dupe po bini , ali od svega najgore je sto je ona idol klincima , to je najgore od svega , a da ste je videli na utakmicama , e pa onda neko da kaze da je dama

i witch je upravu bez sminke i uzivo ne lici ni na sta ni prosecna nije

Van mreže Tanjica

• Lepotica
  • Lightweight Member
« Odgovor #65 poslato: Jun 19, 2006, 03:17:10 posle podne »
Citat: Markoni
Citat: Tanjica
Čudno je da je svuda na netu samo taj snimak. Valjda bi ih bilo još da nije montaža.

pa ne pokazuje dupe ceo koncert , ja mislim da nije fake

Nisam mislila celo dupe, nego noge, deo butina. Sigurno bi se videlo na još nekoj fotki.
Evo i slika koje sam danas dobila na poslu.

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #66 poslato: Jun 19, 2006, 03:24:18 posle podne »
i ovo je photoshop
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #67 poslato: Jun 19, 2006, 03:25:48 posle podne »
Dupe joj se verovatno nije ni videlo,nego neki dpkolicar nije imao sta da rad pa malo prepravljao :twisted:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #68 poslato: Jun 19, 2006, 03:34:05 posle podne »
ja uopste ne pljujem po ceci kao ceci vec po njenom prknu, to da razgranicimo. to kako izgledaju neke naturalke i da li toma zdravkovic ima silikone ili ne je nebitno.
hocu da kazem da sa takvom guzicom nije ni za djonju tranavu ni za gadzin han ni za pukovac a kamoli za zhitoradju.
nek je pukovnik karleusha ponovo uhapsi za ovo. pi...

tanjice nesto joj se opasno sasushio desni guz na toj slici.

http://i56.photobucket.com/albums/g194/sargarepica/ceca01.jpg
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže natasha_bg

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #69 poslato: Jun 19, 2006, 04:38:15 posle podne »
@Markoni
sve sve,ali da kazes da Ceca ne zna da peva i da nema emocija dok to radi.Jel imas ti neko muzicko obrazovanje,kad tako "strucno"
pronalazis da ima glas za jednu skalu?

Van mreže natasa

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #70 poslato: Jun 19, 2006, 04:44:13 posle podne »
Stvarno joj se videlo dupe,moj drug je bio u prvom redu i rekao.Sad da li je celulit fotomontaza ili ne ne znam,ali vidi se i po licu i ledjima da se ugojila pa me ne bi cudilo da su prave slike.
Jeste culi da su par njih isli da dizu"protest"ispred redakcije Kurira?! :lol: Ovi ih naravno iskulirali... :roll:
Work like you don't need the money ...

Dance like there's no one watching ...

Live like there's no tomorrow ...

Love like you've never been hurt ...

Van mreže Markoni

« Odgovor #71 poslato: Jun 19, 2006, 06:35:32 posle podne »
Citat: natasha_bg
@Markoni
sve sve,ali da kazes da Ceca ne zna da peva i da nema emocija dok to radi.Jel imas ti neko muzicko obrazovanje,kad tako "strucno"

nemam nikakvo muzicko obrazovanje kao i sto ona nema nikakvo muzicko obrazovanje i o muzici znam koliko i ona , mada ja znam da sviram klavir iako ga 5 godina nisam svirao  ali opet bi za par sati vezbanja mogao dao odsviram svoju jednu kompoziciju Dvorzaka inace moju omiljenu (nemogu da se setim tacno kako se zove ali inspiriasana je muzikom indijanaca) tako da makar toliko znam viseo od nje a ona nema pojma ni ko je Dvorzak , emocija se oseti a i vidi u izvodjenju pesme , da li si videla nekada kako cigani izvode e to je emocija  , ili vec sam pomenuo Tomu , ili mozda na prvom gledala kako izvode prave stare srpske pesme ili mozda cula izvodjenje Zorana Kalezica pesme Vinka (pivljanka) e to je emocija i da nemaju glas vidi se eto drzao sam se domena narodne muzike ako ono sto ona izvodi uopste moze da se nazove narodna muzika ili uopste muzika .

neko znanje o muzici imam ali posto je to znanje steceno pre 10 godina dosta je toga isparilo  mada ovo oko vokalnih sposobnosti Cece tj. sto sam rekao o broju skala mozda sam i lupio ali to je vise bila ironija u mom nacinu izrazavanja tj. hteo sam da kazem da Ceca nema veze sa pevanjem i sa muzikom

Van mreže Johny_Bravo

• Bantamweight Member
  • A.C.A.B
« Odgovor #72 poslato: Jun 19, 2006, 11:45:11 posle podne »
Citat: natasha_bg
@Markoni

Cisto sto se tice muzickog obrazovanja.Da ga nema uopste opet ima kolko i ona.Jedino ako se pevanje ispod satora i u kavanama po magistralama ne racuna u skolu.

I da je montaza i da nije, nije bitno.Imam utisak da ljudi cim vide celebriti odma ocekuju da izgleda ko avion.Bar smo nesto pozitivno okrili, Ceca ima dupe.Ako moja ortakinja ima celulit na dupetu, nema razloga da te privilegije bude oslobodjena Ceca.

Ja   je ne volim i ne slusam, ali ne branim nikom da slusa sta oce i da misli sta oce.Ali ljudi prekinite da je idealizuje.

P.S. Sta mislite, jel Ceca nekad prdnula? Jel mirise kad ona prdne?
ako ne uradis zgib pojesce te baba roga

Vojislav

• Gost
« Odgovor #73 poslato: Jun 20, 2006, 05:48:02 pre podne »
Citat: Johny_Bravo

Ja sam cuo u mom selu od moge komsije, koji je dobio pouzdanu informaciju od babe njegovog prijatelja do su oni jednom bili u Zitoradji i culi kako je Ceca prdnula. Kazu da je stipalo za oci! Ali opet postoji varijanta da je to bila montaza i da je to neko pustio suzavac bacio petardu pored Cece da bi izgledalo kao da je prdnula.  :D

Van mreže Johny_Bravo

• Bantamweight Member
  • A.C.A.B
« Odgovor #74 poslato: Jun 20, 2006, 10:57:36 pre podne »
Citat: Vojislav
Citat: Johny_Bravo

Ja sam cuo u mom selu od moge komsije, koji je dobio pouzdanu informaciju od babe njegovog prijatelja do su oni jednom bili u Zitoradji i culi kako je Ceca prdnula. Kazu da je stipalo za oci! Ali opet postoji varijanta da je to bila montaza i da je to neko pustio suzavac bacio petardu pored Cece da bi izgledalo kao da je prdnula.  :D
:D  :D  :D
ako ne uradis zgib pojesce te baba roga