E Sale kolko si bio iza mene.....
ljudi, nemojte da pomislim da ste priglupi !Sve zvezde uhvacene u njihovim negativnim aspektima su za vas MONTAZE.Ajde molim vas, bas sam se tuzno nasmejao na vase komentare.Kao prvo, ceca nije neka riba, posle svih onih operacija i sranja, zalicila je, ali je zena selka najveca na svetu.Pa sve vam govori cinjenica da je ceca iz sela iz okoline Nisa.Moja profesorka sociologije joj je predavala dok je bila u srednjoj skoli, koju nije zavrslika sve do pre jedno mozda 5 godina gde je dosla na ispit (da zavrsi 4-tu) i na postavljena pitanja je rekla ja to nista ne znam.Sutradan je dala donaciju skoli, dobila diplomu i plaketu u ime zahvalnosti na zidu skole.UZAS !sve dok to idalje postoji u nasoj zemlji, propadacemo sve dublje i dublje.I takvi su uzori nasim mladima Uostalom, nije ona matora, ne znam da li ima vise od 35-36Skinite zavesu ispred ociju !Nista nije na ovom svetu savrseno pa ni CECA (hvala bogu).Poz
Bravo Buki za post !!!A da ne pricam kad je pocela da pjeva u Dobrim Vodama.. Licno znam momka ciji je ujak opalio dok je tad pjevala...A isto je se jedna poznata licnost hvalila svom kumu kako je opalio... ali ne bih sad o tome hehe )
Citat: bajic_zE Sale kolko si bio iza mene..... :wink: :wink: :wink: pa nisam ni daleko bio-izmedju 4 kule sa zvucnicima,bas u centru :wink: