I to bi bio kraj jedne priche..
Nista od takmicenja, nista od priprema..
Bilo je lepo nadati se i mastati o prvom mestu u koje sam bio siguran zbog pedjosa iza mene... ali nazalost.. realnost je malo drugacija..
Iako sam prevrnuo nebo i zemlju, nisam uspeo da obezbedim potreban novac za celokupne pripreme..
Ovo je surov sport i zahteva mnogo novca.. 70% sam obezbedio ali to nije to bez ovih 30%...
Stvarno sam se trudio i nasao bih oko 1700 eura.. ali bez 2500 eura ne bih mogao da budem siguran... a poslednje sto mi treba je da mi ponestane para pred kraj puta...
Dao sam sve od sebe.. sve zive ljude sam okrenuo,pitao,zamolio.. jurio po bankama.. ali nazalost, ovo je sve sto sam mogao da iskombinujem.. i to ne znam kako bih vratio.. ali bio sam spreman na sve.
Ostatak novca nisam mogao da nadjem a i da sam nasao .. to bi bilo tek pitanje kako bih vratio..
Jedino da prosim po forumu.. i da mi 800 clanova uplati na racun po euro :twisted:
Moram priznati da mi je bash zao .. jer sam u samo par razgovora sa pedjosom video njegovo znanje i video sebe kako pobedjujem.. bash sam verovao u to..
Definitivno ce mi ostati zal.. ali boze moj.. mlad sam i za mene ima vremena na pretek... bice valjda i to takmicenje..
Jebiga.. hvala svima koji su verovali u mene.. i hvala pedjosu koji je hteo da mi pomogne...
To je to, ja rekoh samo da vam javim sta se deshava .. pozdrav drugari..