Kao shto rekoh radim zgibove, sklekove, propadanja, chuchnjeve tzv pistols (pishtolje) sa opterecenjem, za sad treninng izgleda ovako:
1. chuchnjevi na jednoj nozi sa 10kg opterecenja - 4 ser x 8 pon
2. zgib nathvat 20 kg opterecenja- 4 ser x 10 pon ( sledeci trening povecavam za 2,5kg jer uspevam da uradim 10 zgibova u sve 4 serije)
3. sklekovi sa 20 kg operecenja na gimnastichkim karikama, kako bi mogao da radim i shiroke i uske ili razvlachenje, naravno karike su spushtene skoro do zemlje, 4 ser x 10 pon i isto sledeci trening povecavam opterecenje za 2,5 kg
Posle toga odradim neke specifichne vezbe u boksu, za vrat, trbushne mishice, ledjna ekstenzija, nekada ubacim i sklekove iz stoja na rukama recimo da ih tako nazovem.
Sledeci trening samo menjam umesto zgibova nathvat, radim zgibove pothvat i umesto sklekova radim propadanja na karikama.
Ponekad kad reshim da se otkinem radim piramide tipa (2,4,6,8,10,8,6,4,2 za sklekove i propadanja i 1,2,3,4,5,6,7,6,5,4,3,2,1 za zgibove) skoro bez odmora, pravim pauzu od par minuta samo kad menjam vezbu. Ovaj sistem ne radim toliko chesto ali ga ubacujem da razbijem monotoniju a i nekako em shto mi se pocepaju mishici koje isforsiram u tom trenutku nego i pluca iskachu napolje, prosto imam utisak mozda greshim kao da radim i aerobni i anaerbobni trenning u isto vreme.
Eto to je moj trening u druga 3 dana kad nisam na kondicioniranju.
Pedja da li mislish da bi i pored ovih suplemenata morao da povecam i unos hrana. Nekako iz svega shto sam chitao imam utisak da cesh mi reci O DA SVAKAKO HRANA JE BR 1 ali meni se onda chini da cu morati da instaliram jedan frizider u kola kako bi uvek i na svakom mestu mogao da izvadim neshto da krknem u zeludac. Da li bi mogao na ovu ishranu koju sam gore napisao da ubacim whey kao dodatni izvor proteina ili mislish da to nije dovoljno?
Josh jedno pitanje, kad govorimo u suplementaciji posle treninga bcaa, glutamin i whey da li je dozvoljeno sve to ubaciti u shejk pa nakon treninga doliti vodu ili shta vec i popiti ili bi trebalo da se odvojeno piju?
Josh jednom hvala na odgovorima