Ljudi planiram da se pripremim sa suplementima za def dok sam jos pri parama. pa me interesuje
kupio bi glutamin AllMaxov od 400gr..
i razmisljao sam da umesto BCAA uzmem ovaj Leutor...
sta mislite o ovom proizvodu???
Ultimativni preparat za maksimalno podsticanje anabolizma!
Konzumiranje ovog preparata pre treninga osiguraće Vašim mišićima neophodne
aminokiseline za rast i oporavak i učiniće Vaš trening daleko efikasnijim, a
pritom će i značajno uticati na sintezu proteina.
Dve glavne funkcije ovog preparata su:
- anabolički efekat - regeneracija i izgradnja čiste mišićne mase
- antikatabolički efekat - sprečava razgradnju mišića tokom na****ih treninga
Važnost aminokiselina BCAA (aminokiselina razgranatog lanca) je višestruko potvrđena. U njih spadaju leucin,izoleucin i valin. Njihova uloga se ogleda najpre u oporavku mišića nakon intenzivnog treninga i sprečavanju kataboličkih procesa u organizmu gde su ove aminokiseline prosto nezaobilazne.
Leutor sadrži ove aminokiseline u tačno propisanoj dozi 45%, 30%, 25% i to u količini od ukupno 8180 mg po dozi.
Specifičnost ovog preparata je i u tome što sadrži i 250 mg alfa-ketoizokaproične kiseline koja deaktivira mišićne toksine i time omogućuje duže treninge.
Spektar B vitamina u ovom preparatu podržava proteinsku sintezu i mišićni oporavak.
Pakovanje: 210 kapsula (30 doza)
Preporučena upotreba: U danima treninga uzeti dozu 5-7 kapsula u zavisnosti od telesne težine 15-30 minuta pre treninga, a ukoliko vasa tezina prelazi 95 kg uzeti 9 kapsula.
Napomena:
Sastav:
Sastav 1 kapsule
Količina
%RDA
Niacin (B3)
20 mg
100%
Piridoksin HCL (B6)
2 mg
100%
Cijanokobalamin (B12)
6 mcg
100%
Folna kiselina
420 mcg
105%
L-leucin-valin-izoleucin BCAA
8180 mg
-
KIC - alfa ketoizokaproinska kiselina
250 mg
-
Ostali sastojci:
acetisulfam-kalijum, kalcijum karbonat, etil-celuloza, glazura, hipromeloza, izopropil alkohol, maltodekstrin, trigliceridi srednjeg lanca, polidekstroza, sorbitol, sukroza, titanijum dioksid.
Pakovanje: 210 tableta