Kao Cutler pumpa sise. Bez ispravljanja laktova.
da, ti mu objasni kako se trenira...
Ko ti drma kavez?
ti si pravi pametnjakovic, prvo bi da ucis treningu najperspektivnijeg takmicara danasnjice, i jos sad kao nesto vređas, forum-facebook mafijanje pusti to, pogledaj treninge gomile takmicara pocev od Ronia itd i videces da imaju skracene pokrete itd... neozbiljno je da komentarises treninge ovih ljudi a da sam nisi top takmicar i to sa boljim rezultatima od njih samih
Prvo i prvo, pročitaj ono što sam napisao.
Ni jednom rečju nisam rekao da to ne valja, nego sam uporedio njegov trening sa Cutler-ovim, koji svi znamo ko je i šta je. To znači i da sam pogledao nekoliko Cutlerovih filmova i upoznat sam sa njegovim metodama treninga. Pogledao sam treninge svih top takmičara od Dorijana (nije skraćivao pokrete) do Colemana i Flexa itd...
To je bila samo jedna konstatacija na koju si se ti kao prekaljeni bodibilder odmah zalepio
Nisam takmičar, ja sam samo žgoljavi rekretivac sa 104 kg. I ne daj bože da izgledam kao ovi freakovi, znam da to ne može svako da postigne bla bla bla, hemija, bla bla, 11 obroka dnevno bla bla bla... Sa estetske strane, ne bih želeo da budem kao bilo ko od njih. Čovek od 165 cm sa 120 kg mišića koji ne može da hoda od butina koje imaju metar, mislim super...Bar moje mišljenje. Bio bih zadovoljan razmerama Reeves-a, iako je i to prilično teško ispuniti.